Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami
Straszny:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 01, 2009, 01:30:16 ---Kolejne pytanie z innej beczki.
Czy warto zainwestować w set low-grade Halo, żeby zmniejszyć sygnaturę shipa? Abstrahuję od ryzyka straty jaja (lowsec), chodzi mi o to czy np: zejście do 80m w przypadku Stabbera Fleet Issue da mi jakąś odczuwalną przewagę w walce, która usprawiedliwiałaby wydanie około 200 baniek na te implanty? Niby Thorax, którym dzisiaj latam, ma 140m, więc różnica wydaje się kolosalna... ale to EFT, a ja pytam o realne doświadczenie z walki.
--- Koniec cytatu ---
latam na solo czesto w halo i lowgrade halo, różnice w walce bardzo czuć.
SokoleOko:
A 200 baniek to dobra cena za set low-grade?
Voulture:
Nie wiem w sumie gdzie to opisac, ale nie chcialo mi sie zakladac nowego watku. No i nie mam jakiegos parcia, wiec tq jest rownie dobre.
Moj problem wyglada tak - zniknela mi cala wroga flota z gry. Nie zmienialem zadnych ustawien, po wskoczneiu do kolejnego systemu przestalem widziec wrogow i na over i w przestrzeni. System wczesniej widzialem statki i na over i w przestrzeni. System dalej cisza. Reset ustawien i ich zmiena, zmiena bracketow, load: standard over setting + show all brackets i dalej nic. Slysze, jak zabijamy flycatchera po gejtem i nawet go nie zobaczylem. Co smieszniejsze - widac bylo jego wybuch u mnie. Ktos ma pomysl co moglo siasc i czy relog starczy? Poki co nie mialem okazji sprawdzic i wolalem wylogowac na ssie (nawet bym nie wiedzial kiedy mnie cos lapie). Czy to cos dziwnego czy znikajace floty to rzecz calkowicie normalna?
Ekhm, myslalem, ze desync zostal wyeliminowany...
Doom:
Gdzieś (chyba dyskusje o patach) Rabbitofdoom opisywał akcje jak go w 00 coś niewidzialnego lało, coś odnośnie granic grida tam było itp
Yakrum:
Znaczy co, Voulture miał swój prywatny grid ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej