Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - PvP, czyli problemy z innymi graczami
myst1q:
--- Cytat: Albi w Luty 10, 2009, 16:49:04 ---y, e, co maja dronki ecm do mwd?
--- Koniec cytatu ---
to ze frajki uzywaja scrambli, a jak ma sie scrama na sobie, to niemozna uzyc mwd :>
Zaafiel:
tak myslalem ale w takim razie nawiasie powinno byc 'włączyć'.
Podsumowując tak da sie zabic fretke raxem i nie, brut to nie pitbul na wróble.
W FW fleets ze wzgledu na lag i desynk rax i brut na railach to czesty zabieg, na solo i small gang z całym szacunkiem raczej wezme bruta na heavy electron'ach i ion'ach, moze i nie jest to zbyt innowacyjne ale skuteczne ;)
SokoleOko:
Nie ma się co kłócić o to, że eksperymentowałem na racie - chodziło mi o znalezienie na szybko czegoś, wokół czego będę mógł sobie poorbitować.
Już widzę, że z moimi obecnymi skillami to jednak lipa :/ No, ale skilluję dalej, na razie PvP nie jest moim chlebem codziennym.
myst1q:
gdy bedziesz mial medium blastery T2 to trackingu powinienes miec wystarczajaco by trafic orbitujaca fraje, jesli jest w twoim zasiegu.
i przedewszystkim- staraj sie ja trzymac na falloffie.
Doom:
Pytanie do doświadczonych pilotów drobnoustrojów t2, jeśli lecąc taki maluchem dostanie się na twarz set małych dronów, jakie są szanse wybicia drani przed tym jak złamią tanka? Myślę o tych bardziej bojowych jednostkach typu AF, cep raczej niż o frytce ataku elektronicznego czy bombowcu...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej