Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - rasy i tworzenie postaci

<< < (9/41) > >>

xpocisk:
no dobra więc jak najlepiej rozłożyć cechy charakteru?

Sirhan:
Ostatecznie to chyba per/int - percepcja na statki i broń, inteligencja na capa, tank itp pierdoły, a oba podejdą do navigation.

Dla siebie zrobiłem taki plan : lerningi na 4/4, cybernetics na 1, fregaty na 4, remap na int/mem, salvage i astrometrics żeby dorobić salvagingiem, skile do tacklowania, nawigacji, tanka, capacitora, remap na per/wil, broń i statki.  ::)

Stary Pierdola:

--- Cytat: xpocisk w Marzec 25, 2009, 16:36:09 ---no dobra więc jak najlepiej rozłożyć cechy charakteru?

--- Koniec cytatu ---

Zrób plan na EveMon wymagający co najmniej 12 miesięcy potem naciśnij "Optimize attributes" button i gotowe.

xpocisk:
no dobra zainstalowałem evemon, teraz przydałaby mi się podpowiedź jak ułożyć ten plan skili, jest może jakiś poradnik do tego programu? Używałem "szukaj" ale jakiegoś konkretnego poradnika nie znalazłem. Wiem że wychodzę na totalnego nooba (w sumie w koncu nim jestem:))

Stary Pierdola:
Plans-> New-> wybierasz albo skille (Skill browser) albo statki (Ship Browser) albo moduły (Item Browser) jak wybierzesz ->Add to plan. Osobiście wybieram statki mojej rasy w "Ship browser" razem z fitem (lub fitami) fit znajdziesz w Battelclinic (masz opcje load "Battleclinic loadouts") albo z jakiegoś killboard (wybierz porządną PVP korporacje zęby małpować) po wybraniu modułów fita "Add to plan". Polecam robienie wielu planów dla kazdego statku oddzielnie , także planu "Learn" gdzie wybierasz skille do podniesienia atrybutów i plan "Implants" po utworzeniu wszystkich planów wybierasz opcje Plans->Merge (mieszaj-połącz) i powstaje jeden wielki plan na rok dwa (w lewym dolnym rogu pojawia sie opcja "Suggestions" gdzie program oferuje Learning skille które skrócą wykonanie planu po ich przyjeciu zostaje tylko "Optimize attributes" i lecimy:)

Edit: Oczywiście pierwsza rzeczą jest zarejestrowanie postaci ->"File"->"Add character"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej