Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - rasy i tworzenie postaci

<< < (40/41) > >>

matka:
Troche z innej beczki ale niby dotyczy tworzenia postaci. Ilość punktów atrybutu się zmieniła przez jakiś rok? mam po 20 wszedzie:/

Kara Mon:
Tak zlikwidowali learningi i dodali do atrybutow zeby brak wyzej wymienionych zrekompensowac.

matka:
A jak jest liczony czas? Tak jakbyś mial learningi na +10 w starej wersji? Bo ja nie czuje różnicy jak an starcie mialem 10 kiedyś.

I czemu tak zrobili? ;|

Doom:
Nie czujesz różnicy bo na skliach do rank 3-4 poniżej poziomu 4 tego nieczuc. Różnice widać dopiero na poziomach 5 tych skili, żeby to zopbaczyć na poziomie 4 lub 3 skill musi mieć odpowiedni rank. To raz. Dwa że to 'kiedyś' mogło byc w czasie obowiazywania +100% do szybkości skilowania dla nowych postaci

Kara Mon:

--- Cytat: matka w Styczeń 29, 2011, 14:31:42 ---A jak jest liczony czas? Tak jakbyś mial learningi na +10 w starej wersji? Bo ja nie czuje różnicy jak an starcie mialem 10 kiedyś.

I czemu tak zrobili? ;|

--- Koniec cytatu ---

Zrobili tak bo w zasadzie skile byly bez sensu, trenowalo sie je po to zeby szybciej skilowac. Doszli do wniosku ze zamiast learningow dadza dodatkowe punkty do atrybutow i wyjdzie na to samo bez koniecnzosci przebijania sie przez learningi kilka dni/tygodni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej