Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Starakopara:
--- Cytat: Templar Brave w Maj 12, 2010, 17:51:47 ---A co do Minmatarskiego psa - tak, jestem Matarem i jestem z tego DUMNY >:D I nagnę kark każdemu Caldaryjskiemu sługusowi, który mi podskoczy :knuppel2:O, brawo, brawo. Bardzoś dzielny książę, bardzo ;D
--- Koniec cytatu ---
widzę, że RPG mode on ;)
książąt należy poszukać wśród Amarrów, Caldarowie nie mają arystokracji rodowej, tylko hierarchię korporacyjną ::)
Templar Brave:
To był cytat, którego kontekst mi tutaj pasował, tylko nie użyłem quotation :D Wiem, że Caldari mają strukturę służalczą, bo sami nie są w stanie za siebie decydować ;D
Doom:
Powiedział ten którego przodków trzeba było trzymać w klatkach z tych samych powodów >:D
Nefczi:
To teraz pytanie z innej beczki ;) Czy ten bonus 100% szybsze skillowanie(chyba jakos tak ;))dotyczy kazdej nowostworzonej postaci(altow)? Czy tylko dotyczy pierwszej postaci na koncie?
I druga sprawa. Zrobilem sobie maly remap atrybutow... Ogolnie z tego co czytalem najlepiej na poczatku wrzucic po 15 w Int i Memory i jedziemy z learningami(do atrybutow).
Jednak podobno wytrenowanie wszystkich learningow zabiera jakies 4 miesiace. Czy to prawda?
Chodzi o to ze nie chce czekac miesiacami az wyskilluje atrybuty jak najbardziej. Nie wiem czy za kilka miesiecy jeszcze bede gral nawet, kto wie. Rozumiem ze skille z dzialu learning sa bardzo wazne i chce je rozwijac caly czas ale jednoczesnie chce trenowac inne rzeczy, wieksze statki, zobaczyc jak wyglada gra dalej (a nie tylko na fregatach).
Moj remap:
Int-11
Per-11
Mem-7
WP-5
Cha-5
Powiedzcie mi czy w taki sposob nie "strzelam sobie samoboja" juz na starcie? :)
FirguS:
1. Dotyczy każdej nowej postaci, znika po przekroczeniu granicy 1,5 mil SP.
2. Ja wyskilowałem wszystkie learningi na lvl IV (podstawowe i zaawansowane) zajeło mi to ze 2 tygodnie. Bynajmniej nie jest to czas stracony w porównaniu z czase który zyskałem przy nauce wyższych lvl'i reszty umiejętności. Dodatkowo na początek wrzuć sobie implanty +3.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej