Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Goomich:
--- Cytat: Scaryman w Maj 12, 2010, 11:10:58 ---(czy wspomniany wyżej Cerberus, którym to tak lubisz polatać przeżyje jakąkolwiek kampke w 0.0? Przy jego zwrotności i speedzie... zdecydowanie wątpie. Natomiast dla Vagasa/Cynabala/Stabbera NI to pikuś -
--- Koniec cytatu ---
Kampa bez Cursa? :)
Starakopara:
--- Cytat: Scaryman w Maj 12, 2010, 11:10:58 ---
(czy wspomniany wyżej Cerberus, którym to tak lubisz polatać przeżyje jakąkolwiek kampke w 0.0? Przy jego zwrotności i speedzie... zdecydowanie wątpie. Natomiast dla Vagasa/Cynabala/Stabbera NI to pikuś - dobiją, uciekną albo i jeszcze coś zabiją nim spierniczą.
--- Koniec cytatu ---
nie latam w 00, wolę piracenie " for fun " w empire`owym low :P, a do tego cerbi spokojnie wystarcza, czy to solo czy w malym gangu ;)
Sammani:
Dla casual pvperow i niedzielnych piratow kazda rasa jest ok. Wszyscy inni albo odrazu skillowali matarow, albo sie naczytali glupot po forach, ze wszystkie rasy sie nadaja i maja bez sensu naskilowane cruisery na 5 caldari. Jesli chcesz "od czasu do czasu" popiracic w low to spoko skilluj co ci sie podoba. Jesli natomiast chcesz zostac lowsecowym mordulcem, na miare piratow z vudu to zapomnij o polsrodkach. Nooo chyba, ze bawi cie supportowanie druzyny ecmami.
Nefczi:
Po tych roznych opiniach rozumiem ze sprawa jest dosc "skomplikowana" ;) Chyba bede sie musial przekonac na wlasnej skorze ;) Jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi.
Templar Brave:
--- Cytat: Doom w Maj 11, 2010, 19:47:05 ---I to według Ciebie wszystko czym może powalczyć char caldari?
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że to najlepsze statki Caldari, a nie jedyne, którymi Caldary mogą powalczyć.
A co do Minmatarskiego psa - tak, jestem Matarem i jestem z tego DUMNY >:D I nagnę kark każdemu Caldaryjskiemu sługusowi, który mi podskoczy :knuppel2:
--- Cytat: Starakopara w Maj 12, 2010, 10:45:43 ---Popieram w całej rozciągłości, osobiście lubię polecieć do low cerberusem ( HAC Caldari ) i pufnąć kilku matarskich psów w ich rifterach i stabberach
--- Koniec cytatu ---
O, brawo, brawo. Bardzoś dzielny książę, bardzo ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej