Eve Online > Total Noob Questions
TNQ - rasy i tworzenie postaci
Doom:
No to żeś walnął...
Spam reklamowy mataru for 5... 4... 3...
Powtórzę co pisałem, Caldari też mogą walczyć w 00 z tym róznie bywa, w low już jest lepiej i nie sugeruj sie tymi matarskimi psami którzy się tu wcześniej wypowiadali drak, night, tengu i mantica to nie są jedyne statki zdatne do pvp w tej rasie
Starakopara:
--- Cytat: Doom w Maj 11, 2010, 22:52:17 ---No to żeś walnął...
Spam reklamowy mataru for 5... 4... 3...
Powtórzę co pisałem, Caldari też mogą walczyć w 00 z tym róznie bywa, w low już jest lepiej i nie sugeruj sie tymi matarskimi psami którzy się tu wcześniej wypowiadali drak, night, tengu i mantica to nie są jedyne statki zdatne do pvp w tej rasie
--- Koniec cytatu ---
Popieram w całej rozciągłości, osobiście lubię polecieć do low cerberusem ( HAC Caldari ) i pufnąć kilku matarskich psów w ich rifterach i stabberach :knuppel2:
Goomich:
Używanie HACa do pufania T1 frejek i kruzów, to nie jest przesadnie dobra strategia reklamowa.
No chyba, że chcesz zareklamować Matarów...
Starakopara:
Nie reklamuję Matarów, chciałem tylko powiedzieć, że są też inne statki caldari nadające się do pvp ( nie licząc draka, nighta, tengulca i manti ), w solo pvp można nawet kestrelem powalczyć ;)
Straszny:
--- Cytat: Starakopara w Maj 12, 2010, 11:01:16 ---Nie reklamuję Matarów, chciałem tylko powiedzieć, że są też inne statki caldari nadające się do pvp ( nie licząc draka, nighta, tengulca i manti ), w solo pvp można nawet kestrelem powalczyć ;)
--- Koniec cytatu ---
każda rasa ma fajne statki do pvp, przecież to oczywista oczywistość w takim typie gry
tylko że matarzy mają ich najwięcej :)
pozorna łatwość używania statków caldari - fof, duży tank, praktycznie semi-afk na misjach, itd powoduje że ktoś kto popyka pare miesięcy caldarami w EVE w PVE potem w pvp czuje się statystycznie dużo częsciej i mocniej zagubiony niż gracz, który na matarach od samego początku kombinuje z transwersalami, rodzajami tanka, zasiegami itd... matarom zdecydowanie łatwiej wejść w świat pvp (choć oczywiście od każdej reguły znajdą sie jakieś wyjątki) i cieszyć się tym że "ogarniają" walke z innymi graczami.
(czy wspomniany wyżej Cerberus, którym to tak lubisz polatać przeżyje jakąkolwiek kampke w 0.0? Przy jego zwrotności i speedzie... zdecydowanie wątpie. Natomiast dla Vagasa/Cynabala/Stabbera NI to pikuś - dobiją, uciekną albo i jeszcze coś zabiją nim spierniczą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej