Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (6/30) > >>

Doom:
Broda też w okolicy jeszcze nie mamy :P
Dziś popróbujemy różnych technik i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Tomash Kovahlsky:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 08, 2009, 16:04:56 ---Broda też w okolicy jeszcze nie mamy :P
Dziś popróbujemy różnych technik i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

--- Koniec cytatu ---

to dowolny inny HIC - one maja sygnature mala a na pasywnym tanku DD przezywaja, a nawet tankowane na armorze (np. devoter) maja jeszcze chyba dosc predkosci, zeby BSy w nie nie trafialy za bardzo.

Doom:
Też jakoś nie uświadczysz. Loki może by mógł względnie szybko w wibratora się zainstalować ale na pewno nie na już

EDIT
No z z próbowania różnych technik nic nie wyszło
Jak tam wjechaliśmy to już zostaliśmy :knuppel2: , kluczowe okazało się szybsze ściągniecie logistyka na teren misji, potem poszło z górki  :coolsmiley:

Bioklonik:
Ja kiedys robilem duzo misji lev5. I tutaj to ja uzywalem paladyna na passive tank (na low same hardnery i kilka sinkow) + alt tankujacy mnie w armagedonie (lepszy niz logistik, fit moge przeslac) kluczem jest to ze jak wlatujesz na misje to alt musi zaraz za toba wleciec 4 sek deley przy przeskakiwaniu przez proce. Pierwszy kto wlatuje zbiera caly agro na tym to sie opiera. Zawsze musisz byc zalignowany aby wrazie nowego spawna mozn abylo zrobic worp out. Po wlocie najpierw rozwala sie frytki scramblujace zawsze, gdyz zawsze sa.

Doom:
Naszej misji nie zrobiłeś, albo coś się zmieniło. Frytki traktowały nas co najwyżej painterami co w przypadku bs / cbc tankującego shildem mogło by być groźne chyba tylko w wypadku gdyby walił w nas dred, a skasowanie ich zaowocowało pojawieniem się kolejnej bandy.
W przypadku spawnów agro dostawał ten kto był bliżej i było to liczone dla każdego statku osobno.
Swoją drogą parszywa misja; tyle płaczu jest tutaj że high secowe l4 są zjeba** pod względem risk vs reward, tu było odwrotnie. Risk był totalnie niewspółmierny do nagrody. Zwłaszcza w porównaniu z innymi misjami które char robiący misję miał już na koncie, jakby doszły do tego low secowe warunki wykonania misji ...

A i jeszcze jedno - jakim masochistą trzeba być żeby robić misję shipem na damage którego npc maja resy średnio 75 / 70?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej