Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (5/30) > >>

Pol Kent:
Hmm...moze ze 3-4 BSy na spider tanku cos zdziałają.... tank AFem moze się nie udać bo z tego co słyszałem na lvl 5 obowiązowo muszą być NPC Neut Towery a wtedy taki AF daleko nie polata. Bo raczej nie ma tak dobrze, ze damage tylko z torped leci ?

Doom:
No niestety fajnie nie ma 3 neuty na dzień dobry i jeszcze web też na wieżyczce.
Rakiety to prawie zero problemu cruisy biły mnie za 40 torpedy raptem za 50 i obu te typy uzbrojenia były prawie nie odczuwalne, pod nawała ołowiu z normalnych luf. Problemem nie jest tu siła rażenia poszczególnych statków ale ich alfa i rof
Odnośnie spawna to nie ma problemu
http://img7.imageshack.us/img7/5580/20090607203036.jpg
to przywitało naszego zwiadowcę i to było jak ja tam wleciałem owszem mniej więcej pół godziny później ;)
Jednoczesny wlot też raczej może być ciężki do realizacji. Tu cały poket ma chyba auto agro jeśli wybiorą sobie naszego logistyka to zejdzie z alfy, jeśli opcja z nightem nie przejdzie chyba jednak spróbujemy tego na zasadzie że podziela agro między nas...

Ellaine:
AFce neuty nie szkodzą, można ją zatankować całkowicie pasywnie. Jeśli duże rakiety to 10% zasadanych obrażeń to niewiele z tego wynika, ale jeśli 60% to redukcja z sygnatury pomaga bardzo.

Doom:
Też jakaś opcja, tylko kurde jak na złość nie mamy w gangu nikogo z amarskimi cepami..., no i mam wątpliwości co do stankowania bs tłukących na optimalu, przy takiej ilości któryś, albo kilka w końcu pieprznie przy trraversal = 0

Tomash Kovahlsky:
Hmm... ja podobne spawny (nie misje tylko eskploracje) robilem zestawem: broadsword na full passive shield tanku plus BS z shield transferem. Po rozwaleniu WEB'a, powinno sie spokojnie ich tankowac, a jak spadna Neut'y to nawet bez wsparcia BS'a, bo mozna na AB sobie pomykac.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej