Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (4/30) > >>

myst1q:
bo te rzeczy sie czesto zmeniaja.

sam kiedys dostale maila od agenta o tym, ze sie przeniosl do innej stacji ;]

glizda101:
Dzięki serdeczne za pomoc, Panowie. :)

--- Cytuj ---Bazę najlepiej urządzić sobie w miejscu w którym masz agenta od którego w danym momencie bierzesz najwięcej misji. Polecam stacje i systemy w których masz kilku różno poziomowych agentów (bo jest szansa że zostaniesz tam na dłużnej). Statek do przewiezienia sprzętu jeśli się nie mylę otrzymujesz właśnie od agenta który miał dla ciebie 10 misji industry...

--- Koniec cytatu ---

Prawda, dostałem Wreathe'a, z ładownią 3000 m3. Jednakże skilla to kierowania nim nie da się wytrenować na trialu. :P W związku z czym pomęczę się jeszcze trochę na moim zadupiu.

myst1q:
oplac gre ;p

Doom:
Dobra to ja mam takie pytanko. Z kumplami mamy zamiar dobrać się do czterech liter NPC z Matarskiej floty na misji level 5. Problem mamy taki że tak z lekka ciężko nam na misję wejść i zostać dłużej niż parę sekund... :/
Obecność Bazyliszka nic nam nie dała bo nasz tanker czyli ja w Rattlesake ustawionym na full pasiv tank shildem (ponad 20k w tarczy do tego główny res na poziomie 87% kinetyka trochę gorzej) musiał wiać z misji zanim bazyl się ustabilizował po warpie i mógł zacząć pompować mi shild. Jutro popróbujemy Nighthawka jako tankera, ale jak on nie da rady to za bardzo nie mam pomysłów jak to ruszyć...

Misja Location 1 of 5. Przeciwko matarom. W bazie misji jest tylko wersja przeciw Amarczykom i się z lekka różni od naszej.

O wypowiedź prosiłbym weteranów misji level 5. Każdy niższy poziom to jak się przekonaliśmy dziś piaskownica w porównaniu z tym.

PS
Osobę która odpowie w stylu "weźcie capitala" proszę o info jak się ustawia cyno w HIGH seku bo to tam misja ma miejsce

Ellaine:
Nie wiem czy to coś pomaga ale na sleeperów nie mamy głównego tankera. Mamy kilka tankujących statków na spiderze i przełączamy między nimi skoncentrowane reperki.

Jeśli duża część obrażeń NPCów jest zadawana przez torpedy, to może mieć sens tankowanie odpowiednio dobraną AFką.

Zdarza się na misjach spawnowanie czasowe. Jeśli wlecieliście na misję shutlem a potem pół godziny się zbieraliście i fitowaliście, to NPCe mogły wyspawnować w tym czasie wszystkie swoje spawny. W takim razie spróbować jeszcze raz po DT, tym razem od początku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej