Eve Online > Total Noob Questions

TNQ - PvE czyli problemy z npcami

<< < (21/30) > >>

Doom:
Dowolny niedronkowiec z potencjalnie podobnym dps, będzie szybszy od kartofla, powód jest prosty, jak głównym uzbrojeniem przetapiasz bs'a możesz poszczuć drony na mniejsze npc. Pyra na raz mieli zwykle tylko jeden cel (bo przecież lepiej zbierać złom niż załozyć dodatkowy dps na high), a przy idiotycznej manierze pilotów lubiących semi afk żeby na wszystko szczuć heavy drony różnica czasowa tylko się zwiększa.

SokoleOko:
Dodatkowo a) drony muszą dolecieć (heavy latają nieznośnie wolno, 2xNavi jest must have), b) lubią łapać aggro od kolejnego spawnu.

Robiłem misje Gilą z heavy dronami, przesiadłem się na AC Macha - DPS na 40-50 km podobny, ale idzie dwa razy szybciej.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 07, 2010, 10:16:40 ---Dodatkowo a) drony muszą dolecieć (heavy latają nieznośnie wolno, 2xNavi jest must have),
--- Koniec cytatu ---
hint: Sentry T2 ;)

--- Cytuj --- b) lubią łapać aggro od kolejnego spawnu.

--- Koniec cytatu ---

tylko na niektorych misjach, a jesli uzywasz sentry t2 to nacisniecie w moim przypadku przycisku G5, aggro, G6.

--- Cytuj ---Robiłem misje Gilą z heavy dronami, przesiadłem się na AC Macha - DPS na 40-50 km podobny, ale idzie dwa razy szybciej.

--- Koniec cytatu ---

raven na cruise ma zalosny dps, a na misje nie zlozysz ravena na torpedach

Doom:

--- Cytuj ---hint: Sentry T2
--- Koniec cytatu ---
Hint do ich skutecznego użycia w żadnym razie nie możesz latac semi afk i jesli nie mają celu w optimalu to możesz je sobie wsadzić

Ellaine:
￱Moj ziemniak uzywa 5*garde II i 5*350mm rail, fit T2. Mieli sanctumy guristas w tempie okolo 40-50m/h, 30m/h AFK. Zasieg efektywny jakies 15-50 km, maksymalny okolo 70km. Male dronki wyciagam sporadycznie, kiedy cos podleci ponizej tych 15km. Ogolnie daje rade, aczkolwiek Tengu radzi sobie lepiej. Chociaz gdybym tego domiego zaladowal frakcja, dodal implanty, Skonczyl skille na hybrydy - pewnie byloby lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej