Eve Online > PVE

[PvE] Apocalypse

<< < (4/7) > >>

Doom:
Nex na początek, jak enemys abond 5/5 robisz solo amarskim sprzętem bez dps rzędu 1+k na 30km to you do it wrong. Ta misja to albo caldari spamer scrugy, albo matarczyk z fusion / sabot w lufach, a jak juz sprzet amarski to albo jak pisałem wygar taki że wsio poniżej bs na salwe w optimalu, albo z kimś. Ta misja jest względnie prosta pod względem tanka jesli ma sie dps dzięki któremu spawn ginie zanim wjedzie kolejny

NeX:
  Tia, tyle, że ja robiłem ją ostatnio ze 3/4 lata temu jak wprowadzali Abaddona. Wybór miałem średni, bo płaciłem wtedy za pojedyncze konto, więc skoro był Amarrski BS na lev 3/4, to się robiło czym się dało, a jak się już nie dało, to kupiłem Abaddona i problem został rozwiązany. Długo potem robiłem wszystkie misje wyłącznie Abadonnem, bo chociaż miałem na koncie z Gallente kartofla, to go nijak nie lubiłem. Aż w końcu zacząłem skilować Caldari i zrobiłem Drake. Potem praktycznie już i tak miałem inne źródła zysku niż misje, ale dzięki Drake większa uwagę zwróciłem na medium shipy - HACe, Recony, Commandy i freje.

Jakbym miał komuś polecać dziś skilowanie, to radziłbym zaczynać właśnie od medium, a nie BSów. Raz że fajniej i szybciej. Dwa, że uniwersalnie. BSy są niezłe na doskilowanym koncie, ale początki, to takie sobie. Nijak do Dreja :)

Zgudi:
Dzięki za odpowiedzi, jednak swoim harbim niektóre misje l3 są ekhm........... co najmniej ciężkie, czyli robi się je powoli jak mucha w smole. Nie pisze, że wszystkie, bo wiele z nich jest łatwych. Dlatego właśnie szukam czegoś, co znacznie to przyspieszy to klepanie i pozwoli mi klepać l4

Doom:
Fakt że moze dwie / trzy misje l3 sa strasznie upierdliwe i trudna jak na noob bc, ale sa i takie l4 na których bc to aż nadto, za to w bs człowiek sie tylko pieni.

Problem z przebiciem sie może wynikać u Ciebie z faktu bicia przez lasery em/therm a to bardzo łądnie wchodzi w blood / sansha / merc / drony, w reszte masz może połowe dps (therm) albo jeszcz mniej jak to angelo podobne są

Gaunt:
jeśli mówimy to sie wypowiem o abaddonie :P
po 1 primo tracking comp is a must
http://eve.battleclinic.com/loadout/5940-Abaddon-Level-4-Solo-Fitting.html
ja takim latałem na moje pierwsze lvl4 z tym, że ofc z działami t1 :)
i robiłem z palcem w pupskuuu :D

możesz zamienić dc na heatsinka bo działa t1 to nie t2 w końcu :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej