Eve Online > Dyskusje ogólne

Szósty turniej aliansów

<< < (19/19)

myst1q:
nom- juz nie to co kiedys.
zamiast swarmu thoraxow mamy swarm faction caracalow i stabberow.
mniej skilli wiec lepsze statki?

---------------------------------
mnie osobiscie podobala sie akcja z curse+xl shiel booster :>

Ezachiel:

--- Cytat: mystiq w Luty 09, 2009, 12:29:50 ---nom- juz nie to co kiedys.
zamiast swarmu thoraxow mamy swarm faction caracalow i stabberow.
mniej skilli wiec lepsze statki?

---------------------------------
mnie osobiscie podobala sie akcja z curse+xl shiel booster :>

--- Koniec cytatu ---

Mystiq a ile ty turniejów widziałeś, że wypowiadasz się jak znawca w tej materii ?? I ogólnie mechaniki EVE itd ... bo to co jest na turniej przekłada sie na to co oferuje gra w ramach balansu pomiedzy statkami, i same zasady turnieju ...
Bo dla mnie np to jest pirwszy turniej którym się interesowałem, reszta mi wisiała i powiewała jak pewnie wiekszosci EvE Players. . .

myst1q:
edzio, tak sie sklada, ze ogladalem filmiki, ze starysz turniejow, i to bardzo dawno temu.
----------------------------------------------------------------
wie ktos gdzie mozna obejrzec starsze turnieje, gdyz zamkneli eve-online.tv jakis czas temu a na youtube CCP nieuploadnelo :<

Ezachiel:

--- Cytat: mystiq w Luty 09, 2009, 16:13:29 ---edzio, tak sie sklada, ze ogladalem filmiki, ze starysz turniejow, i to bardzo dawno temu.
----------------------------------------------------------------
wie ktos gdzie mozna obejrzec starsze turnieje, gdyz zamkneli eve-online.tv jakis czas temu a na youtube CCP nieuploadnelo :<

--- Koniec cytatu ---
Czyli nie wiesz nic, bo nie wiesz jak wyglądała EvE rok temu, jak wyglądała mechanika walki itd ... a co było dwa lata temu ... itd .. te filmiki nic nie mówią o ile nie ma się oparcia w znajomości mechaniki EvE ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej