Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Fountain - PL/Sot vs GBC and Friends
Vermian:
No wlasnie, chodzi o te moony, GBC nie musialo zostawiac ich w rekach PL, moze by bylo o tytana albo dwa mniej teraz :) .
Yogos:
Panowie to sie prosto mówi.
Ja tam z PL nie przepadam bo wręcz ich nie lubie ale w żaden sposób im nie będę ujmował lub zaprzeczał ich umiejętnościom.
Mają jaja by zagrać super capsy na grid. Mają jaja by zrobić to w odkrytym sytemie bez cyno jammera.
Mają jaja by zdropować sniper capsy i mają jaja by zagrać niekonwencjonalnie w wielu innych gangach.
Za to respekt się należy.
Dlaczego im moonów nie zabrali ? Bo PL wtedy było lepsze. I tyle.
A jak PL nie będzie miało siły/liczby/umiejętności przeciw zagraniom GBC to stracą te moony i tyle.
Nic nie jest dane na zawsze. Nic nie jest na zawsze zabrane. Wiare należy mieć tylko w antymaterie.
ko0rt:
Battlereport z y-2:
Nie wgrałem grida i znalazłem się na stacji ;) Liczę tylko na jedno, że ktoś to nagrywał, bo nawet sobie DD nie zobaczyłem :)
Venzon 2003:
PL nie zostalo pozbawione moonow poniewaz byly inne plany - max boba i napierdalanka RA i NC na polnocy
teraz pewnie wiekszosc uwaza, ze to byl blad zostawic maszynke do robienia kasy PL na taki okres czasu
taka decyzje podjal Molle...
atm bob nie odpusci dopoki goonsi nie znikna z mapy wiec PL moze sie nawet zesrac a i tak boba nie sciagnie
jak to sie skonczy to zobaczymy za pare miesiecy....
misao:
Drobne info. Wczoraj GBT wyszlo z g00dfellas ( ktore sie merguje i rozpada) i dolaczylo do Sojuszu Rossun's Universal RObots - RUR. baza operacyjna rur jest y2-ano, wiec bedzie ciekawie ^^
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej