Eve Online > Przedpokój
ZLOT 13.02 Wwa
Tomash Kovahlsky:
No wlasnie, co ze zdjeciami? Ktos tam zdjecia robil - sam widzialem...
I czy osoba ktora spowodowala moje - jak to Ire nazwal "obszczanie sie" (czyli oblanie moich spodni i butow piwem) - moglaby sie ujawnic tu, bo jakos mi nick wylecial z glowy...
Xarthias:
No, gdzie te zdjęcia? Wrzucać do galerii!!!
Ja wrzuciłem kilka zdjęć z Frodo, z grudnia '05 :)
Jeszcze dorzucę z dwóch zlotów w Serocku, ale to jak znajdę chwilę, żeby je pozmniejszać :P
Aenyeweddien:
--- Cytat: Xarthias w Luty 20, 2009, 20:42:33 ---No, gdzie te zdjęcia? Wrzucać do galerii!!!
Ja wrzuciłem kilka zdjęć z Frodo, z grudnia '05 :)
Jeszcze dorzucę z dwóch zlotów w Serocku, ale to jak znajdę chwilę, żeby je pozmniejszać :P
--- Koniec cytatu ---
Jak to dawno było aż się łza w oku kręci...
YANNICK:
Wrzućcie, wrzućcie. Też chętnie zobaczę, co się tam działo. :)
@Xarthias: jakbyś chciał powiększyć galerię, to mam jeszcze jakieś 60 fotek z pierwszego zlotu EVE, też we Frodo ;) Jest jeszcze niezła kolekcja z sesji gang-bang, na którą udali się twardziele po zakończeniu imprezy o 3 nad ranem, ale to chyba podlega cenzurze. :P
Xarthias:
--- Cytat: YANNICK w Luty 21, 2009, 19:50:19 ---@Xarthias: jakbyś chciał powiększyć galerię, to mam jeszcze jakieś 60 fotek z pierwszego zlotu EVE, też we Frodo ;) Jest jeszcze niezła kolekcja z sesji gang-bang, na którą udali się twardziele po zakończeniu imprezy o 3 nad ranem, ale to chyba podlega cenzurze. :P
--- Koniec cytatu ---
Wrzucaj :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej