Eve Online > Dyskusje ogólne
Luźne rozmowy o piractwie w low secu (było o VooDoo)
Ellaine:
To kwestia gustu i warunków;
Jeśli masz możliwości i chęci napinać się dla utrzymania terenu lub przyjaznych relacji z kimś kto trzyma teren, jeśli lubisz małe, średnie i duże floty - siedzisz w "prawdziwym" 0.0.
Zalety: bogato, duże walki jak lubisz.
Wady: duże walki nawet jak nie lubisz, duże walki kiedy nie chcesz
Jeśli nie masz możliwości i/lub chęci męczyć się z terenem lub (dyplomatycznie) jego właścicielami, lubisz małe i średnie floty - siedzisz w low, NPC 0.0 lub NRDS 0.0.
Zalety: małe walki jak lubisz, kiedy chcesz
Wady: biednie, dużych walk nie ma nawet jak lubisz ;)
Sammani:
--- Cytat: Maver w Marzec 25, 2009, 10:21:15 ---Jedyny problem to to ze ci "uber pvp'erzy" ktorzy niespecjalnie wiele reprezentuja swoja postawa i dzialaja na zasadzie wilczych stad ktore jak trafia na wieksze stado to wieja w podskokach, uwazaja sie za sól tej gry i lepszych od wszystkich innych dookoła.
To zupelnie jak by dres niszczacy ławke w parku był lepszy od tego ktory ja zbudował, bo on przeciez jest silny i niezniszczalny bo moze rozpiepszyć coś do nie stwarza dla niego zagrozenia.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiemy, ze piraci cos zniszczyli, ale nie musisz tu wylewac swoich zalow.
No tak te wilcze stada powinny dac sie zlapac blobowi ;). Jak chcesz zabic takowe musisz byc sprytniejszy i ich wykiwac. Proste.
Khan Soriano:
Serdecznie zapraszam wszystkich "eskpertow" od tematu piracenia do low-sec.
Tak chodzby na tydzien latania, wtedy jeszcze raz porozmawiamy o "bezbronnych pojedynczych celach", "wilczych stadach" itp.
Nie wiem skad wy bierzecie te bzdury, czy sami to wymyslacie czy moze po prostu sluchacie kogos kto slyszal od kogos jak to jest w low-sec....
Nie wiem tez w jaki sposob 0.0 PVP jest fajniejsze od low-secowego. Pewnie dlatego, ze tam sie nie zdazaja takie rzeczy jak przewaga liczebna albo przewaga doswiadczenia...... :2funny:
Colonel:
oooo Khan sie obudzil, to Ty jeszcze latasz? co mijam ByDi to bez Ciebie :)...
Khan Soriano:
--- Cytat: Colonel w Maj 04, 2009, 11:15:53 ---oooo Khan sie obudzil, to Ty jeszcze latasz? co mijam ByDi to bez Ciebie :)...
--- Koniec cytatu ---
Dopadl mnie sen zimowy :buck2: Teraz, kiedy juz mamy porzadna pogode powinienem wrocic do normalnej aktywnosci.
Do zobaczenia na localu :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej