Eve Online > Dyskusje ogólne

Luźne rozmowy o piractwie w low secu (było o VooDoo)

<< < (26/35) > >>

Dormio:

--- Cytat: Scaryman w Styczeń 02, 2009, 13:08:23 ---nie , gość wyskoczył na mojego Wolfa, jechałem Hulka z jego korpa, myslał ze go uratuje i wytankuje damage-wolfa - wyskoczyli na mnie bomberem i tym stateczkiem (a Wolf przy wymaksowanych skillach/impach/ficie ma zarabiste kopyto - gość dosłownie znikł od mojego ognia). Skasowalem go, bomber uciekl... zagaladam do wraku.. i OMG  :laugh:

--- Koniec cytatu ---
Glauxy - oh jak miło... :)
Na ile ich znam i tak by nie zapłacił.

Goomich:
Raczej głupotą.

Ezachiel:

--- Cytat: Mona X w Styczeń 02, 2009, 13:22:07 ---Raczej głupotą.

--- Koniec cytatu ---
Co na jedno w sumie wychodzi :)

Khan Soriano:
Dla mnie ta sytuacja jest prosta. Nie walczysz PVP w EVE = jesteś pedałem :police:. Należysz do 0.0 Alliance = jesteś kryptopedalem :laugh:.

Dywagacje czy mozna sie z tego utrzymac sa bez sensu bo jedni sie utrzymaja, a inni nie. Trafi ci sie dobry i glupi misjonarz w low-sec, troche szczescia i masz pare bn. Bedziesz latac sam w t2 shipach i nadziewac sie na wrogie campy z dobrym tackle, to masz problem.

Ja tam wole popnac, ransomuje w zasadzie tylko pod'y i w dupie mam to czy zarobie 10% jego wartosci, najwazniejszy jest fun. Jak sie kerbirom nie podoba to proponuje liznac troche ekonomii i zaliczyc taka dzialalnosc pod walke z inflacja :D

k_pax:

--- Cytat: Scaryman w Styczeń 02, 2009, 12:07:20 ---jak można ładnie zarabiać na pvp:
http://www.bu-fu.org/kb/?a=kill_detail&kll_id=11476 - akurat fajny kill w lowsecu, ale to lamuski okrutne.

--- Koniec cytatu ---

rany julek jeszcze kilka takich killow i pomysle , ze na piraceniu mozna naprawde zarobic  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej