Eve Online > Wsparcie techniczne

Jukebox

(1/4) > >>

Dylan:
Genialna muzyka w ''eve'' doskonale pasuje do klimatu i otoczenia, ale na dłuższą metę i tak zaczyna się nudzić a raczej jakby coraz częściej powtarzać..
 Nie wiem czy kojarzycie taką starą  grę jak ''Homeworld'' o podobnym klimacie gdzie wpadłem na pomysł że można by było sobie pomieszać muzyczkę.

Tylko ak można dograć do jukebox'u swoje utwory.. szukałem folderu ale wygląda na to że mp3 odpada bo wszystko tam jest pokompresowane..
Może ktoś z was miał już z tym styczność..

Xarthias:
1. Muzyki z eve nie słucha się przez eve, tylko przez winampa :D (mniejszy spadek wydajności :P )
2. Inna muzyka -> patrz p.1 (winamp) :D

Szakal:

--- Cytat: Xarthias w Grudzień 29, 2008, 17:03:50 ---1. Muzyki z eve nie słucha się przez eve, tylko przez winampa :D (mniejszy spadek wydajności :P )

--- Koniec cytatu ---

I stala sie swiatlosc a Pan powiedzial "sluchajcie tego proroka bo dobrze mowi"

Fedajkin:
hmm, jeśli mogę wtrącić:
1. muzyki nie słucha się przez eve,
2. podany przez kolegów Winamp również nie za bardzo się nadaje - szczególnie rzy słabszych kompach
3. polecam AIMP jako alternatywe...

marcoos:

--- Cytat: Xarthias w Grudzień 29, 2008, 17:03:50 ---1. Muzyki z eve nie słucha się przez eve, tylko przez winampa :D (mniejszy spadek wydajności :P )

--- Koniec cytatu ---

Jak już zależy komuś na lepszej wydajności, to zdecydowanie lepszy od kloca-winampa jest np. foobar2000 (www.foobar2000.org) :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej