Eve Online > Market

Wynajmij sobie Kozę! Koza ci pomoże! :)

<< < (6/6)

Loc0:

--- Cytat: mystiq w Grudzień 25, 2008, 16:18:10 ---tak mi przykro ;]

niechcial bym wam przypominac, ze do molden uciekliscie, bo niebylo u nas blobow i wogole spokojna okolica, latwe cele itp.
nawet, ja, noob polskiego community, niemialem problelow w molden.

--- Koniec cytatu ---

Hm mysmy sie przeniesli ... czyli kontynuejemy swoja polityke?

Kolejny post o charakterze flamogennym made by eft.fajter (mistycznoraczfrytekinupszipof) wyladuje w flamewar (jak mi sie bedzie chcialo) albo go skasuje :) (to drugie bardziej prawdopodobne. Polecam posty - szczegolnie o podstawach zaslyszanych od kogos - majace wytykac wyimaginowane nuberstwo umieszczac od razu w odpowiednim dziale).
Kazdy kolejny post nie nawiazujacy do tematu (czyli: jak wynajac? jakie ceny? czym mozecie dysponowac? gdzie operujecie?) bedzie kasowany bo ekipa administracyjno-moderujaca nie ma czasu na cackanie sie z kazdym glabem, ktory nie rozumie po co topic zostal stworzony - wiecie n/o ale my tez mamy swieta.

Azbuga:
My jesteśmy małą korporacją która ma ambicje być zajebiście sprawna małą korporacją :D Trochę to potrwa ale są na to duże szanse...

Jak na razie pierwsze zlecenia są realizowane. Zlecenia drobne i na miarę naszych możliwości. Niedługo zaczynamy pierwsze zadania bojowe gdzie trzeba coś zabić. I raczej będzie z tego fun :D

Mistiq - polowanie na ciebie jest po prostu nudne :D  Ale zlecenie od ciebie przyjmiemy z przyjemnością...

(taki mały bump po świętach)

Egnostos:
K.O.Z.A
Kompleksowa Ocena Zdolnosci Adaptacyjnych
 :D :D :D

Captain:

--- Cytat: [BUFU] Egnostos w Grudzień 29, 2008, 16:15:00 ---K.O.Z.A
Kompleksowa Ocena Zdolnosci Adaptacyjnych
 :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

No za odpowiednią opłatą możemy komuś ocenić zdolności adaptacyjne  :D

Nawigacja