Eve Online > CR - Archiwum
[PvP University] PvP dla każdego - zaproszenie na kurs
Ezachiel:
Ogłoszenie Parafialne :
PVP-BASIC 23rd May, 1800 Eve Time
Zapisy od 2 maja, od godziny 18:00.
SokoleOko:
Do kitu :buck2:
Cały dzień musiałem ustawić pod fakt, żeby być o 16.00 przed kompem - rejestracja została otwarta o 20.16 (!). Dokładnie 10 minut po tym, jak wyszedłem na moment z domu - jak wróciłem godzinę później, było już po jabłkach.
Poprzednim razem nie byłem na szkoleniu z mojej winy, ale otwarcie rejestracji opóźniło się o godzinę. Krótko mówiąc - "niezły burdel w tym Archeo"
Carnuss:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 02, 2009, 21:50:10 ---Cały dzień musiałem ustawić pod fakt, żeby być o 16.00 przed kompem
--- Koniec cytatu ---
Ale dlaczego o 16:00? 1800 EVE Time to u nas 20:00 czyli było tylko 16 minut poślizgu.
No chyba że Edmund podał czas rozpoczęcia szkolenia w EVE Time, a rejestracji w GMT +2 ale nie sądzę żeby był niekonsekwentny.
Ezachiel:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 02, 2009, 21:50:10 ---Do kitu :buck2:
Cały dzień musiałem ustawić pod fakt, żeby być o 16.00 przed kompem - rejestracja została otwarta o 20.16 (!). Dokładnie 10 minut po tym, jak wyszedłem na moment z domu - jak wróciłem godzinę później, było już po jabłkach.
Poprzednim razem nie byłem na szkoleniu z mojej winy, ale otwarcie rejestracji opóźniło się o godzinę. Krótko mówiąc - "niezły burdel w tym Archeo"
--- Koniec cytatu ---
Przesadzasz ... 0,3 h po otwarciu rejestracji zapisałem 3 osoby na kurs ...
Khobba:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 02, 2009, 21:50:10 ---Cały dzień musiałem ustawić pod fakt, żeby być o 16.00 przed kompem
--- Koniec cytatu ---
internetowe statki kosmiczne - poważna sprawa ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej