Eve Online > Dyskusje ogólne

O posach, miliardach patycjach i banach

<< < (3/8) > >>

Yogos:
Wiesz ja tak sie z tego śnmiałem na początku ale po szybkim przemyśleniu to kurwa mac szlag mnie trafił, chuje zrobili niewyobrazalna kase na takiej jednej reakcji.

Podczas gdy my w ion zapierdalalismy z rat opami żeby sobie jednego dreda kupić. Sojusze jeden z drugim kupowali se stado dredów i hodowali multum altów pod flote capitali.

Jestem ciekaw czy ccp rzeczywiście pobanuje ludzi i ile corporacji/sojuszy sie rozpadnie gdy wiecheruszka dostanie po łapach.

CoeathalVega:
klasyka CCP. Jedyne co zobaczymy teraz, to zamykane watki na eve-o i sprawa przycichnie. Ceny t2 pojda tymczasowo w gore, i na tym sie skonczy... jezeli ktos sie spodziewa 'wyjasnien' ze strony CCP to sie nie doczeka, jak zwykle... meh...

PIerwsze bany juz rozdane... http://img168.imageshack.us/img168/4008/bildaf8.jpg

Greyer:
Najbardziej interesujące jest to czy i ile z tych wielkich sojuszy uprawiało taki proceder?
Bo jeśli się okaże że połowa BoBa, RA, GOonsów, TCF, AAA, NC, RZR, MM, ................. etc uprawiała ten proceder to nie wierzę by zbanowali aż tylu graczy ;-)

Azbuga:
powinni wszystkich którzy się w to bawili banować :) Okaże się wtedy ile z tych wielkich sojuszy powstało w oparciu o exploit. Tylko pewnie ludzie to przewidzieli i na tym siedziały alty...

Wilk:
Alty altami, ale trasę przelewów isk'ów da się ustalić (pod warunkiem, że ccp ma logi, no i że potrafi coś w nich zobaczyć...) Jak się postarają to dotrą bardzo daleko, jak się postarają, bo obawiam się, że po prostu pobanują kilka/kilkanaście osób, usuną exploita, i będą udawać, że sprawy nie było. Szczerze bym się zdziwił gdyby rzetelnie zajęli się sprawą - raczej po łebkach polecą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej