Śmietnisko > Off Topic
O muzyce rozmowy rozne:
Ontamec:
Nie wiem skąd masz takie informacje... może z pupy? ;D. Zauważyłem, że Ty wszystko wiesz najlepiej i w ogóle mądralka z ciebie ;) haha
Zachowujesz się tak jakbyś pozjadał wszystkie rozumy w sumie twoje posty powinno się wkleić do tematu śmieszne rzeczy jak się to czyta to naprawdę można załamać ręce :( No cóż nasze ministerstwo edukacji i inni humaniści nie mogą nic zrobić, tylko liczyć się z twoim zdaniem i schować głowę w piach. Widocznie nie rozumiesz przesłania, trudno.
Nie ma to jak pogadać na poziomie - WYGRAŁEŚ :P :P ;D lepiej wrócę do czytania o polityce eve ...
[VIDE] Herezja:
UUU już nie można mieć własnego zdania i napisać Go. Zapomniałem zyjemy w Polsce gdzie nie ma nawet podstaw do ubiegania się o tzw wolność słowa.
Co ciekawe gdyby tak naprawdę cenzura była to hip hopolo nie zaistniało by wcale.
Swoją drogą jest stare przysłowie "uderz w stół a nożyce się odezwą" i nie watpie, że jeszcze coś równie "błyskotliwego wypocisz nam tu" jako przytyk dla mnie ];)
Inna sprawa, że słuchacze innych nurtów w muzyce nigdy tak agresywnie nie wypowiadają się o przeciwnikach muzyki która sami słuchają (ciekawe co za odpowiedz na tą wiadomość znajdziesz).
Ontamec:
Haha możesz mieć własne zdanie i napisać go owszem. Pisz co chcesz. Czy gdziekolwiek napisałem, że nie możesz mieć własnego zdania? Tylko otwórz oczy i spójrz czy jednak twoje poprzednie posty nadają się do NORMALNEJ dyskusji, najpierw zaczepki, potem jakieś informacje nawet nie wiadomo skąd wzięte ;D no bawisz mnie po prostu ;) Widzisz to co wysłałem nazywasz hip hopolo, pokazuje to jak płytki jesteś na takie tematy i tak naprawdę nie warto z tobą wiązać rozmów na inne gatunki muzyczne. Jeśli traktujesz to jako przytyk to może dobrze? to tylko moje własne zdanie jak ja ciebie widzę w moich oczach.
Pewnie ty mnie widzisz jako drechola z kijem w ręku szukający '' brudasów '' na ulicy :) Muszę cię zmartwić ale mylisz się bardzo... Słucham rocka tak jak hip hopu czy innych gatunków muzycznych.
[VIDE] Herezja:
Chwała Ci za to ... że słuchasz czegoś poza hip hopolem.
Jeśli nawet były zaczepne posty to w daleko mniejszym stopniu niż Twoje bo jak by nie było mnie moderatorzy nie prosili o wypowiadanie się w mniej agresywnej formie.
Czy Cię bawię czy też nie nie ma także wielkiego znaczenia bo ... siedzimy po dwóch stronach ekranu oddaleni nie wiadomo jak duża odległością i na pewno nie będziemy mieli okazji poprzeszkadzać sobie za pomocą muzyki.
Mylę się?
Ontamec:
Ten agresywny post był jeden, a po upomnieniu zachowałem tego świadomość ;) Też nie sprowadzam tego do reala bo okazji takiej nie będzie nigdy, a bawić to Ty mnie możesz tutaj na forum :P
*flame bait on*Lubie hh*flame bait off*
;D ;D ;D ;D :D :D :D :P
http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc - fajny ten... teledysk... do piosenki :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej