Eve Online > Dyskusje ogólne
kill Titan
Nashir:
nie odda juz jest w newsach to co pozniej napisza ze oops to nasza wina news do smietnika ?
Loc0:
Poly bylo na tytku nie bez powodu - na forum byla juz mowa o tym dlaczego robi sie "nano tytany" wiec nie ma co walkowac tematu. Jesli bug z bankami wystepuje i przez to zdechl tytek nc (nie wiem czy przez to bo mi sie nie chcialo czytac opisu walki) to chyba dobrze, ze im go oddadza.
Voulture:
Pytanie czy to byl bug czy nie. I niezaleznie od tego czemu CCP nie zajmie jakiegokolwiek stanowiska? Skoro to exploit, to czemu nie zakazuja uzywania pod grozba bananow (zreszta jak? - nie wylaczyles banki dostajesz permabana - ale ja mialem laga! - nie wykrecaj sie, ban) czy moze feature a jesli to drugie to czemu nie bylo o nim nic w patchnotesach?
W sumie najbardziej prawdodpoobna jest wersja, ze CCP zmieniajac posy, by nie byly infiltrowane przez DD poknocilo cos i dopiero teraz zdali sobie sprawe. Sai po prostu jeszcze niew iedza co zrobic z tym fantem ;p
Striker:
Swoja droga na shcp ktoś z AAA też wspominał, że zauważyli ten problem i teraz tytki są dla nich bezużyteczne.
MightyBaz:
--- Cytat: Voulture w Listopad 24, 2008, 21:32:34 ---W sumie najbardziej prawdodpoobna jest wersja, ze CCP zmieniajac posy, by nie byly infiltrowane przez DD poknocilo cos i dopiero teraz zdali sobie sprawe. Sai po prostu jeszcze niew iedza co zrobic z tym fantem ;p
--- Koniec cytatu ---
watpie, raczej nerfneli po cichu. kazdy wie, że titan jest przegieciem w grze, zabija fan - pisalem ostatnio jak wdupilismy ok 100 shipow CVA plus ok 200 holdersow, bo jakies cielaki z -A-, w posie wlaczyli DD i udupilismy cala flote.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej