Śmietnisko > Off Topic
Dolar $
MightyBaz:
wojna jak nic wisi w powietrzu, na Bliskim Wschodzie
KennethWolf:
Pewnie tak będzie, ciekawi mnie jaki kurs obierze EU, i gdzie m się znajdziemy. Dopóki mi ruskie czy szkopskie czołgi nie przejadą przez ogródek to wszystko będzie dobrze :P
litestep:
A czemu akurat teraz ta wojna? Nie śledzę wieści ze świata na bieżąco więc może ktoś mnie oświeci.
--- Cytat: KennethWolf w Maj 25, 2009, 18:19:27 ---Dopóki mi ruskie czy szkopskie czołgi nie przejadą przez ogródek to wszystko będzie dobrze :P
--- Koniec cytatu ---
Tia, jeśli cokolwiek się będzie tam dziać to pokazowe zamachy w Europie są pewne i prawdopodobnie bardzo skutecznie - kto by chciał wysyłać wojsko za granicę jeśli to ma oznaczać bomby wybuchające w koło domu?
Hastrabull:
Korea sie zbroi (dzisiejszy news o probie jadrowej), Iran sie zbroi (kilka dni temu news o probach rakietowych) i juz masz powody do wojny :)
KennethWolf:
--- Cytat: Vril Ya w Maj 25, 2009, 21:36:29 ---A czemu akurat teraz ta wojna? Nie śledzę wieści ze świata na bieżąco więc może ktoś mnie oświeci.
Tia, jeśli cokolwiek się będzie tam dziać to pokazowe zamachy w Europie są pewne i prawdopodobnie bardzo skutecznie - kto by chciał wysyłać wojsko za granicę jeśli to ma oznaczać bomby wybuchające w koło domu?
--- Koniec cytatu ---
szczerze mówiąc to ja właśnie po takich zamachach jestem bardziej skłonny wysyłać wojsko, nie z zemsty ale by pokazać że każdy zamach, każde porwanie kończy się reakcją a nie chowaniem ogona pod siebie, inaczej jeśli terroryści zobaczą że jednym czy dwoma zamachami można wymusić zmianę polityki dużych państw europejskich to zamachy będą coraz częstsze a nie rzadsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej