Eve Online > NoobGarten
EVE: Czy warto w ni? gra??
unique|tom:
--- Cytuj ---Ermen ja protestuje przeciw takim statystykom i mowieniu ze ci co odchodza na stale lubia byc prowadzeni za raczke, itd, itp. Ludzie odchodza z wielu powodow, a takie generalizowanie mile nie jest
--- Koniec cytatu ---
Przecie? nic takiego nie napisa?em...tylko tak:
...definitywnie odchodz? ci (w ci?gu roku naliczy?em tylko 2-4 osoby z ponad 60!!!), którym ewidentnie nie podpasowa? na d?u?sz? met? klimat oraz stylistyka i mechanika EVE...
Pisanie na temat "prowadzenia za r?czk?" odnosi si? do czego? zupe?nie inego - odsy?am do tekstu 8) .
Tak poza tym to Ty dla mnie nie odszedles DEFINITYWNIE tylko na jakis czas, ale chyba sie myle. Pozdrowienia - szkoda, ?e ju? Was nie ma, TWB uros?o itp.
jarecki:
Oke, oke ermen, zle przeczytalem. Swoja droga wzruszylem sie tym ze liczysz ze jeszcze wroce z dzikusem :)
To slodkie :D
unique|tom:
no jak widze to sie przeliczylem...
Wy jeszcze macie swoje konta czy posz?y na "wiadomy site"?
jarecki:
Nie, nie sprzedalismy postaci. Sa sobie w uspieniu, az je nagly rm dopadnie :-)
Przyznam sie ze myslalem o sprzedazy konta, ale doszedlem do wniosku, ze nie zrobie tego. I mam ciagle mozliwosc powrotu w skore Rilkenaara, ale baaardzo malo prawdopodobne
LukAsh:
Zagrac warto, gra niepodobna do zadnej innej.
Nawt jak Ci sie nie spodoba to kasy stracisz jak za srednio droga gre z Empiku, a raczej na pewno sie spodoba i wciagnie jak czarna dziura. Lepiej pozegnaj sie z RL ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej