Eve Online > Dyskusje ogólne

Problem z GTC!

(1/4) > >>

psychosss:
Witam!

Chyba mi wcieło 100 pln   :2funny:

Otóż: chciałem kupić GTC na tej oto stronie: http://www.shatteredcrystal.com/

Wrzuciłem Eve GTC do wózka, wybrałem formę płatności moneybookers... wpisałem dane i dałem OK. Na moneybookers wybrałem przelew z mBanku, automatycznie zostałem do niego przekierowany. Dane były od razu wpisane.
Mail nie przyszedł... WTF? :grr:

NeX:
  Z Shattered, to raczej na telefon z głupimi pytaniami poczekasz. Nie ma opcji "wcięło" na kartach kredytowych. Bank jest gwarantem wykonania transakcji. Gdybyś nie dostał kodu, a pobrano kasę, to bank ma obowiązek doksięgować stratę po złożeniu reklamacji.

horax:
jak robiles to pierwszy raz to spodziewaj sie telefonu potwierdzajacego tozsamosc/adres/konto/karte etc. Poza tym na shattered jest live chat, mozesz tam wejsc i sie zapytac co sie dzieje. Nigdy mi nic nie wcielo na stronie, ale ciekawa rzecz ze jak kupilem raz przez proxy (zapomnialem ze wlaczone bylo) wstrzymali tranzakcjie i znow weryfikowali czy to ja. strona jest godna zaufania...

Powodzenia

psychosss:
O cholera... to teraz jest problem... nie podałem prawdziwego numeru tel. ... wszystkie inne dane są prawdziwe, poza numerem... wiem wiem, głupota z mojej strony ;) Mam nadzieję, że jest na to jakaś rada?

NeX:
Zrób korektę zlecenia i popraw dane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej