Eve Online > Dyskusje ogólne
Wolny strzelec
Khobba:
--- Cytat: Sotharr w Listopad 07, 2008, 16:30:30 ---Nie, sami się tym chwalicie na KB.
--- Koniec cytatu ---
Primo: nie chwalimy. tylko dyskutujemy. Z tego wynika post Albiego, a naprawdę, komentarze na killboardzie nie są źródłem wiedzy wszelakiej
Secundo: jak już wchodzimy w argumenty typowo flejmowe (odwoływanie się do polityki lub błędów członków korpa/sojuszu jeśli ma się słabe argumenty), to dlaczego na killboard axe w dalszym ciągu nie wklejono straty factionowo fitowanego rapiera na dwóch naszych cruzach t1 i bc? Czy, skoro killboardy są takim wyznacznikiem stylu gry, to Axiom Empire jest zbieraniną nadzianych kasą noobów wstydzących się przy tym swoich wtop?
Przepraszam wszystkich za ten caodopodobny flejm
LosBekoczoS:
--- Cytat: Khobba w Listopad 07, 2008, 16:47:38 ---Primo: nie chwalimy. tylko dyskutujemy. Z tego wynika post Albiego, a naprawdę, komentarze na killboardzie nie są źródłem wiedzy wszelakiej
Secundo: jak już wchodzimy w argumenty typowo flejmowe (odwoływanie się do polityki lub błędów członków korpa/sojuszu jeśli ma się słabe argumenty), to dlaczego na killboard axe w dalszym ciągu nie wklejono straty factionowo fitowanego rapiera na dwóch naszych cruzach t1 i bc? Czy, skoro killboardy są takim wyznacznikiem stylu gry, to Axiom Empire jest zbieraniną nadzianych kasą noobów wstydzących się przy tym swoich wtop?
Przepraszam wszystkich za ten caodopodobny flejm
--- Koniec cytatu ---
Uwazaj bo zaraz uslyszysz ze AXE ma KILLboard nie LOSSboard i nie wklejaja ;D raz juz takie cos uslyszalem w grze i mam caly czas skojazenia z tym jak widze ze ktos nie wkleja losow na swoj kb.
Wracajac do tematu to latanie szutlami do 0.0 i dostawanie oklepu "bez" powodu to EVEtradycja :) a tak powaznie to niczym wybranie sie na bronx o 23 w sobote w koszulce KKK i dziwienie sie czemu wyladowalo sie w szpitalu... "co oni chcieli osiagnac?!?!?!?"
Straszny:
--- Cytat: Sotharr w Listopad 07, 2008, 16:10:40 ---To chyba piszesz na przykładzie swojego korpa i sojuszu, bo nie honorujecie okupów.
--- Koniec cytatu ---
ja tam mam prosty układ - nigdy żadnych haraczy, zadnych negocjacji, zabić, zawsze najlepiej z jajem, zlootować, zapomnieć, nigdy nie flamować hosta. Strzelam dla funu a i tak kasa z tego potrafi być niebywała.
Ten kto zaplaci 100 baniek, ma najczesciej w cargo i itemach 400. Nawet nie warto odpowiadać na propozycje. A mniejsze sumy wogole nie są interesujące.
Voulture:
Chyba, ze o wartosc statku chodzi. Frachty czy carriery nie woza miliardow po low secach a malo kto je ubezpiecza. Zamiast stracic 1 czy 1,5b wola zaplacic te 500m
Striker:
A wracając do tematu i pierwszego pytania.
Odradzam latanie samemu. Eve to gra stworzona do teamplaya i grając samemu niestety stracisz 90% rozrywki, szybko się znudzisz i olejesz tą grę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej