Eve Online > Dyskusje ogólne

turniej fregat t1

<< < (11/14) > >>

Goomich:
Skacze do imperium na klona z +2 (powiedzmy, że przeżył 18X), lecę na miejsce turnieju, sprawdzam, czy klon aktualny i poduję. TADAM!! Mam klona bez impów.

Tomash Kovahlsky:
No to szkoda, ze bez impow... bo bym wzial udzial - a tak to odpada, bo wszystkie moje (5) klonow maja conajmniej set +3 :( - co prawda mam takie, co maja tylko impy do atrybutow (mem/perc...) i nie maja drutow, ale skoro wymogiem ma byc pod-express, to odpadam - a szkoda :(

myst1q:

--- Cytat: Tomash Kovahlsky w Październik 13, 2008, 16:56:22 ---No to szkoda, ze bez impow... bo bym wzial udzial - a tak to odpada, bo wszystkie moje (5) klonow maja conajmniej set +3 :( - co prawda mam takie, co maja tylko impy do atrybutow (mem/perc...) i nie maja drutow, ale skoro wymogiem ma byc pod-express, to odpadam - a szkoda :(

--- Koniec cytatu ---

dogadaj sie z organizatorem, ze mu screena tuz przed rozpoczesciem wali wyslesz na ktorym pokazesz, ze nie masz "hardwirow" i takich tam slavewow cyz omeg.

Greyer:
Greyer zgłasza gotowść do boju w barwach GBT :-)

Greg będą 2 squady już ;]

Ellaine:
Wszyscy zamontują sobie medical clony na miejscu koło Evaulon (1 skok w jakimś systemie na A jest klonownia) a potem podlecą w jajach do disco geddona.

Po turnieju, by uczestnicy mogli się wyżyć zrobi się potem walkę - fregaty które przetrwały turniej vs tenże geddon.

Potem będziemy się chwalić abstrakcyjnymi killmailami ludziom którzy nie mają pojęcia o turnieju - można by do nich dorobić wiele dramatycznych historii :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej