Eve Online > Poradniki
Skille i atrybuty w liczbach
outlying:
Chcę zaprezentować taki mój mały wkład w spolecznstwo graczy, majac pare odpowiednich narzedzi szybko policzylem ile skili (jest ich lacznie 360) uzywa danego atrybutu jako podstawowego / drugorzednego / i w wersji polaczonej. Ponizej efekty
Ile skili uzywa atrybutu ... jako podstawowy
131intelligence103perception66memory40charisma20willpower
Ile skili uzywa atrybutu ... jako drugorzedny
130memory119willpower54intelligence44perception13charisma
Ile skili uzywa konkretnego polaczenia atrybutow podstawowy-drugorzedny
121intelligencememory102perceptionwillpower39memoryintelligence18memoryperception17charismawillpower15willpowerperception14charismaintelligence10intelligenceperception9memorycharisma8charismamemory4willpowercharisma1perceptionmemory1charismaperception1willpowerintelligence
... a przemyślenia pozostawiam wam 8)
Straszny:
ale są w grze kategorie skilli, które gracza kompletnie nie zainteresują a przesuwają ciężar statystyk wyraźnie, więc takie zestawienie miałoby sens w swoich kategoriach - np. skille szeroko pojętego PVP/PVE, skille miningu, skille trade, skille inwencji itd. A tak to nie wiem po co to zrobiłeś? :idiot2:
Dormio:
Jeśli się nie namęczył zbytnio to pewnie dla sportu też nie ;)
W każdym razie podobna tabela już od jakiegoś czasu jest dostępna na Skills Showroom (po ostatniej aferze plagiatowej na Centrali z obowiązku zapytam - nie skopiowałeś danych aby ?)
Ellaine:
Masa skilli na int jest nabijana przez skille w kategorii science z których nawet naukowcy robią tylko kilka.
Voulture:
No i trzeba jeszcze brac od uwage rank skilii 120 skilli ran 1 to mniej do skillowania niz 15 skilli rank 12 :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej