Eve Online > Market
[WTA] Pilot Naglfar'a
Voulture:
Ok, jakby co to ja sie wlasnie zalamalem :D
~~
Wyciag z regulaminu forum:
--- Cytuj ---Oferty kupna/sprzedaży game-rl inne niż dozwolone przez EULA gry będą usuwane bez ostrzeżenia.
Tak samo Oferty kupna/sprzedaży postaci. Proszę z tym na eve-o.
Dotyczy to również innych podejrzanych transakcji.
Dział Market powstał z myślą o handlu ingame.
Wyjątkiem są oferty GTC za ISK/$, choć chętnie i tego bym się pozbył.
EDIT: WERSJA DLA INTELIGENTNYCH INACZEJ:
zabraniam handlu niezgodnego z EULA eve,
dodatkowo zabraniam zgodnego z EULA handlu postaciami
zezwalam na oferty handlowe przedmiotami z gry za isk
--- Koniec cytatu ---
Xarthias:
A to nie wiem, to chyba Ireula sprawka :)
Fakt, nie lubię handlu postaciami w żadnej formie, ale co tam :)
Loc0:
--- Cytat: Ian666 w Wrzesień 02, 2008, 21:11:33 ---nie masz co robic to sie czepiasz ludzi w dodatku z wlasnego aliansu
wystawil za tyle ile chcial to nie powod zeby sie przypierniczać z nadzieją że mu ktoś tego posta tu usunie
--- Koniec cytatu ---
Gheh masz niepowtarzalna szanse przywalenia baranka (owcy?) w sciane dla pobudzenia pracy szarych komorek. Moj post o tym ze wycenil postac za wysoko bierze sie z checi pomocy :) moglem tego nie postowac i TK by czekal az mu sie tc skonczy zamiast alta sprzedac. Post Voulta podparl mojego kwota isk/sp. Co do regulaminu i twojej reakcji na niego to w ogole szkoda sie wypowiadac ::)
Tomash Kovahlsky:
co do ceny starting bid, ustawilem ja na razie zaporowo, jesli blizej konca aukcji nikt sie nie zglosi, to cene obnize (mialem 1.5 miesiaca temu propozycje 7b jak Cap-Ships skill byl rowniutko na lvl-4, dlatego chcialem sprobowac wyzej).
co do samego topicu... hmm, tez nie wiedzialem, ze w regulaminie sie pojawil taki wpis. jesli to komus przeszkadza, to prosze o usuniecie topicu.
Ellaine:
Aukcje dzialaja odwrotnie, zaczyna sie od umiarkowanej sumy a potem ludzie przebijaja sie w gore, a nie zaczyna sie od ceny zaporowej a potem opuszcza :)
Nie wyzłośliwiam, poprostu przypominam, że sama koncepcja aukcja obejmuje funkcjonalność pt "sprawdzić czy znajdzie się ktoś kto da więcej".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej