Eve Online > Patche i dodatki
Empyrean Age 1.1 - ukryty nerf ???
Colonel:
kara pieniezna ok...mocniejsze pierd...ecie concordu bylo by jeszcze bardziej ok...ale zjechanie standa do -10 to lipa na maxa....
bo ja zeby zdobyc swoje -10 musialem sie niezle napracowac...a teraz jakis noob na trialu puknie kolege i ma dostac taki sam stand? dla mnie to nie kara...ja to odbieram jako nagrode...
Colonel:
...a jeszczecos mi zaswitalo....
w sumie to suicide gangi nie powinny byc tykane...poprostu jak ma kto cos cennego to niech se kurierem wysle...zaczna wtedy miec sens kontrakty kurierskie i suicide gang zamiast skanowac i lac na gejtach bedzie eskortowal indyka swojego kumpla ze skladu zeby dowiesc paczki i zebrac sianko...
niech sie pojawiaja lotniskowce konkordu na wypadek zmasowanego ataku a nie jakies bzdurne sankcje...
nastepnym krokiem jeczacych noobow bedzie placzliwa skarga na piratow z lou seka ...i jak kogos zransomuje to mojemu korpowi zabiora miliard? albo mnie zbanuja? bo przeciez przestepca jestem !
niech zrobia cos z blobami piepszonej milicji...!!!
lata tego w cholere...wszystko badziew T1 a jest tego tyle ze jak ich mijasz to gra ci siada jak w jita....i co? i tracisz statek ktory wart jest wiecej niz ich wszystkie....to jest powod dla ktorego odechciewa sie grac a nie to ze jakis noob nakupil sprzetu za miliardy i lecial sobie afk...(ostatnia mysl - moze jakis modul anty skanerowy niech im zrobia)
Ellaine:
A ja bardzo lubie bloby milicji. Kazdy taki blob milicji oznacza ze 80 ludkow uczy sie pvp i zaczyna czuc dobrze w lowsecu. Blobowanie wiekszosci sie znudzi i bedzie wiecej ludu.
Colonel:
wiesz ile pilgrimow zjadly mi bloby?
..pewnie nie, dlatego wlasnie tak mnie to irytuje...
ale pilgrimy to malo, jeden nasz korpowicz wdupil w takim latajacym Jita komplet slejwow...to sie idzie wpienic !!!
konkord z hajseka powinien przylatywac i ich napiepszac za nielegalne zgromadzenia...
myst1q:
moglby mi ktos powiedziec jak przeprowadzic update klienta, bo nie znalazlem takiej opcji, a w dziale download nie ma napisanej wersji klienta ;|
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej