Eve Online > Dyskusje ogólne

Modele shipów z EVE

<< < (3/3)

Viper:
Na stronce eve o masz jeszcze wątek o papierowych modelach (apok/heron/rifter) ja zmontowałem herona i powiem że wygląda to bardzo sympatycznie :D A jak kogoś zainteresuje zabawa to polecam http://www.zealot.com/forum/forumdisplay.php?f=396 forum hobbystyczne a tu dział o modelach scifi tu znajdziecie jeszcze firetaila  itd jak ktoś pogrzebie to i coś więcej pewnie. (Z poza eve enterprise i inne z seri st itd)

Fedajkin:

--- Cytat: Xarthias w Wrzesień 26, 2008, 12:21:51 ---Za 125 baksów to można kupić model pancernika (takiego "ziemksiego" ;) ) wielkości 80-100cm (o skalę nie pytaj, bo nie pamiętam :P ). I w dodatku dużo bardziej skomplikowanego i z większą ilością detali.
Tak proste modele i tej wielkości jak te evkowe pominny kosztować jakąś 1/3 tego co kosztują.

--- Koniec cytatu ---
Wszystko się zgadza, tylko że to masz model do sklejania (czyli w sumie tańszy) a te EVEkowe to raczej są dioramy, czyli już odlane, tylko zapiąć na stojak i się cieszyć widokiem.

Xarthias:
Ja wiem? Podobnej wielkości i szczegółowości zabawki są o wiele tańsze, więc to nie argument. Wielkość produkcji też chyba nie powinna aż tak mocno wpływać na cenę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej