Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (13/52) > >>

Zabijucha:
pewnie niewiele to da ale tutaj jest glosowano przeciw tym nieszczesnym pomyslom
pokazcie CCP, ze taki nerf to jest duzy blad
http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=832371&page=1

misao:
powiem wam tak, tylko nanon00by boja sie modulu o zasiegu 7.5KM! a arazu? bezdzie mialo 20 a teraz hugginb rapier maja 30, i jakos nikt nie placzxe zeby znerfic huginy bo sa grozne dla nano, wyrownanie predkosci to super idea ( i przyokazji boost dictorkow! )

Straszny:
osobiście jestem przeciw, ale wcale nie uważam żeby to było AŻ tak groźne. Akurat najmniej straci Vagabond, więcej te wolniejsze nano-HACe - które trudniej ludziom było "przyśpieszyć" do nano wersji - Ishtar, Sacri, Deimos.

Zyskają Arazu, Lachesis, ale czy to aż źle? Źle, ale nie dramatycznie - bo bedą nowe taktyki, nowe formy współpracy w gangach. W tej chwili recony matari rządzą niepodzielnie tak naprawde. Jest to fajne ale dla matarki ;). Osobiście widziałbym ten nerf (jeśli JUŻ MUSI być) w dużo mniejszej skali - 5-10% speeda, tak samo nerf webów w mniejszej skali dużo. Mam tylko jedno konto (bardzo sie z nim utożsamiam, i z wyjątkiem hanldarza w jita nie chce innych postaci) - wlasnie matarskie.

CCP czesto porawki w nerfach nanosi do ostatniego dnia do zaimplementowania, więc wszystko przed nami, zobaczymy.

Ogólnie jest tak ze IMO zmiany wymusza te 80% siedzące w Empire, na widok nano-vagasa w przestrzeni od razu spocone, i obawiam się ze pozostałe parenascie czy 20% graczy z 0.0 ma niewielki wpływ na zmiane, mimo dużej siły przebicia na forach. Mówiąc brutalnie gros płatników w grze nie lubi nano statków, i to CCP musi jakoś to uwzględnić. A że wynika to głównie z braku umiejętności fitowania i walki - no coż...  CCP nie powie 80 procentom graczy ze są noobami....

termos:

--- Cytat: Hoshino Rika w Lipiec 27, 2008, 17:17:34 ---powiem wam tak, tylko nanon00by boja sie modulu...........

--- Koniec cytatu ---

A ja ci powiem że tylko careberowe misie nie widzą tego że tak naprawdę nie chodzi tutaj o tą jedną konkretną zmianę ale o całe podejście CCP do gry. Jest dokładnie tak jak pisałem wcześniej i jak to podsumował Straszny. Nie widzisz tego ? To następnym razem zobaczysz gdy te zmiany uderzą w ciebie a z massive EVE pozostanie jedynie flejmowanie na czacie pomiędzy kolejnymi guristas ekstravaganza

Gacul:

--- Cytat: Zakrecony Termos w Lipiec 27, 2008, 18:35:49 ---A ja ci powiem że tylko careberowe misie nie widzą tego że tak naprawdę nie chodzi tutaj o tą jedną konkretną zmianę ale o całe podejście CCP do gry. Jest dokładnie tak jak pisałem wcześniej i jak to podsumował Straszny. Nie widzisz tego ? To następnym razem zobaczysz gdy te zmiany uderzą w ciebie a z massive EVE pozostanie jedynie flejmowanie na czacie pomiędzy kolejnymi guristas ekstravaganza

--- Koniec cytatu ---
Jak jesteś taki omgwtfpnwzor i wyzywasz ludzi popierajacych nefra to sprobuj rozwalic vage nie bedac w jakims nano shipie badz minmatarskim recornie z shield takiem (jesli w ogole ktos tak lata). Zreszta czemu ludzi sie boja tych scrambli,  kiedy zadkoscia jest, ze  nano statek schdzi ponizej 9km  :idiot2:

Pomysl z ujebaniem mwd/speeda jest dobry bo jest juz nudne. Prawie kazdy statek do solo nie bs jest nano (rok temu nano zaelot byl nie do pomyslenia, juz na kill boardach sie pojawiaja od czasu do czasu nano-carriery  :D). Beidze trzeba sie przystsowac do nowych warunkow i wtedy LUDZIE LATAJACY NANO BEDA MOGLI UDOWODNIC ILE MAJA OLEJU W GLOWIE  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej