Eve Online > Dyskusje ogólne

Koniec nanofaq ?

<< < (46/52) > >>

Vermian:

Rapier ma 40 km zasiegu a arazu bedzie mialo niecale 20 na scramblu. Tak wiec cepik bedzie mogl sobie przynajmniej probowac tacklowac na swoich 25 kilometrach, a tak byl z gory skazany na kleske (lapal weba rapiera i koniec bajki). Dodatkowo z tego co wiem nerf predkosci mial miedzy innymi podwyzszyc predkosc cepow wzgledem reszty. Trzecia sprawa, bedzie nie tylko tank transversalem ale rowniez signature statku bedzie mialo wieksza role niz do tej pory (znowu plus dla cepow). Wczesniej nie mialo kompletnie znaczenia bo liczylo sie po prostu osiagniecie predkosci tak duzej az cie nic nie lapalo, teraz bedzie troche wiecej kombinowania.

Sotharr:

--- Cytat: Oxylan w Sierpień 15, 2008, 14:26:33 ---Moze i masz racje ze post troche bez sensu byl,moglem napisac Pseudo Elita pvp a nie Elita Pvp...Jak ktos jest leniem smierdzacym bo bedzie musial ruszyc glowa po nerfie albo zrezygnowac z nano shipa to tylko i wylacznie jego sprawa.Co was tak boli?

--- Koniec cytatu ---

Jak czytam takie bzdety to nie wiem, czy śmiać się czy płakać. Tak się składa, że ta tzw. „elita” ruszyła głową i poświęciła czas na opracowanie fitów i taktyk nano, wytrenowanie potrzebnych skili, zainwestowanie w drogi sprzęt i zdobycie praktycznego doświadczenia w walce. Co więcej opracowali też metody zwalczania nano.
Natomiast blob rakietowych nubtardów nie dość, że nic swojego nie wymyślił poza naciskaniem w kupie F1–F8, to jeszcze nie był w stanie nawet zastosować kontr-taktyk podanych na tacy.
CCP ugieło się pod ciagłym jękiem noobów w drejkach i zrównało wszystko w dół. Teraz „elita” znowu ma się dostosowywać i wymyślać coś nowego. Ciekawe, kto tu naprawdę jest leniem smierdzącym.

Goomich:

--- Cytat: Vermian w Sierpień 16, 2008, 13:25:14 --- Tak wiec cepik bedzie mogl sobie przynajmniej probowac tacklowac na swoich 25 kilometrach,
--- Koniec cytatu ---

30.

Kalressin:

--- Cytat: Mona X w Sierpień 16, 2008, 16:02:28 ---30.

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie tylko wtedy jesli rzeczone arazu wykarza sie litoscia i nie zalacza na nich dampnerow, bo niby po co bymialy nie? Bo jesli wlacza to sensor boostowany crow po 2 dampach ma zasieg namierzania 15 km. Bez SB ponizej 10km.

Vermian:
Przeciez dampy sa do kitu i nikt ich nie uzywa, bo zle CCCP je znerfilo itd itp

Edit. Wiem demagogia troche, ale tak mozna dlugo dyskutowac i mowic ze x czy y jest do kitu bo taki czy inny statek moze miec jakis modulek.

--- Cytat: Mona X w Sierpień 16, 2008, 16:02:28 ---30.

--- Koniec cytatu ---

Mam kiepskie skille na cepach :embarassed: .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej