Eve Online > CR - Archiwum

[.BSI.] BLACK SOULS INDUSTRIES

<< < (5/10) > >>

Pabllo:
Prędzej czy później każdego dopadnie rl

Gregorius:
Ha!! Mam Cię Pabllo :P

Korgoth the barbarian ^_^

Anyway - MOAR RPG Mode On  O0

poconick2:
Uaktualniłem głównego posta tekstem od Avallancha.

Żeby nie przynudzać :
- ja (PC5) nie mam czasu na grę, bo w RLu wybuchła mi 'drama bomb', przeprowadziłem się, składam się do kupy - czas dla gry to marzenie na razie
- grałem, gram (tyle co kot napłakał) i będę grał w EVE
- WoW po paru miesiącach śmierdzi
- BSI działa i chłopaki latają
- prawdopodobnie jestem ostatnim grającym z dawnego BASu, reszta albo ma przerwy albo nie gra
- jeżeli ktoś chce polatać w szeregach BSI - drzwi są otwarte
- siedzimy w Evaulon i mamy plusa do voodoo i chyba jeszcze innego korpa, poza tym żadnych plusów
- dalej mam 11 charów ;), wszystkie aktywne, czasami wpadnę podsłuchać co w korpach gadacie ;)
- wojna z covenem była dla 'lul i lol' - a było tego trochę, dzięki chłopaki za ubaw! ;) Chciałem przetestować jak się wojnę wypowiada, teraz już wiem.
-

Strasznie chciałbym w końcu się odrobić w RLu i znaleźć czas na grę. Polatać, pobawić się, ale nie mogę. Szlag mnie trafia, mam nóż na gardle z robotą (przeciąga się oddanie projektów).
Przed drama bomb zacząłem kręcić nowy film z naszych przygód BSI, mam w zanadrzu duży projekt związany z EVE - wszystko czeka, aż wrócę. Do zobaczenia, oby jak najszybciej!

Gregorius:
Trzymam kciuki \o/

Loc0:
3m sie ... ostatnio jak cie zobaczylem na bsi pub z miejsca dc dostalem i nie zdazylem sie odezwac ;/.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej