Eve Online > Dyskusje ogólne
nowa oferta 14 dni za free
NeX:
Oferta jest oryginalna i wczoraj została rozesłana przez CCP dla zakończonych triali, które nie zostały przedłużone. Z rok temu była podobna oferta dla kont stałych, ale nieaktywnych. W sumie tamta była lepsza, bo dawała 14 dni bezwarunkowo. Wystarczyło się zalogować.
Ja ostatnio dostałem lepszego maila. Peter Gollan by CCP przysłał wiadomość w podobnym epickim stylu, że niby katastrofa, rozbite statki i towar w kosmosie i nie wiedzą co z nim zrobić. Pytają się czy może to nie moje, bo mogą odesłać. No to kufa odpisałem, że nie ma sprawy dają do mnie w Khanid, zawsze przyjmę. :buck2:
Po miesiącu Peter odpisuje, że tak, wszystko fajnie, ale oni potrzebują moich danych in real dla przesyłki pocztowej. :o
Trochę podejżliwy się zrobiłem, bo poczta jak z Digesta, ale na kontach sprawdziłem, że nie ma danych adresowych, więc w razie czego, to mógłbym podać i adres Kancelarii Prezydenta. Sprawdziłem dokładnie namiar poczty. Prawdziwa od CCP. No to podałem adress.
Po paru tygodniach Peter odpisał, że przesyłka gotowa, ale dział shppingu potrzebuje telefonu. ...Uj :2funny:
Dałem komórkę. Niech dzwonią, albo dają ten kubek, czy inną naklejkę. :2funny:
Czekam co dalej :D
Goomich:
--- Cytat: NeX w Lipiec 05, 2008, 13:21:14 --- Oferta jest oryginalna i wczoraj została rozesłana przez CCP dla zakończonych triali, które nie zostały przedłużone.
--- Koniec cytatu ---
To ciekawe, bo ja to dostałem, chociaż nie mam nieaktywnego konta.
No chyba, że wysłali z okazji, że grałem w betę...
NeX:
Wystarczy, że kiedykolwiek na dany adres email został wygenerowany klucz do triala. Od tego momentu według bazy danych lecą reklamy. Poprzednia oferta byłą o tyle dokładniejsza, że dostałem 14 dni na konkretną postać - w praktyce konto, ale email miał avatara i imię postaci, był adresowany w stylu "wracaj i pomóż". No to poprzestawiałem statki, skile i przesłałem kasę gdzie była potrzebniejsza :P
Zawsze 14 dni do przodu.
ThakRa:
Mail od CCP jest jak najbardziej prawdziwy i przenosi do stronki https://secure.eve-online.com/login.aspx?id=reactivate14dayfree gdzie można aktywować nie tylko konto trialowe ale i kiedyś opłacane (w moim przypadku przez kartę kredytową). Wiem, bo właśnie dzięki temu znów kilka dni polatam, postrzelam i... może zostanę na dłużej.
NeX:
Przesortowałem pocztę z ostatnich kilku lat aby poszukać zapomnianych dawno kont. Odzyskałem hasła i raktywowałem dwa z nich. Jedno, ktore było tylko trialem i jedno opłacone kartą. Kilka innych nie zostało objętych promocją. Przyczyny raczej magiczne, bo wszystkie takie dziwne konta robię na jednym emailu. Czas założenia też nie był tu czynnikiem warunkującym, bo banner aktywujący jest, albo go nie ma zarówno pod kontami z 2005 jak i z 2008. Po drodze było już kilka takich promocji. 5, 7 i 14 dni.
Podczas logowania się na "My Account" od razu widać, czy konto dostanie w prezencie 14 dni. Duży banner aktywujący konto z napisem WAR IS UPON US ALL trudno przegapić. Konto jest aktywowane bezwarunkowo, czyli nie trzeba najpierw opłacić triala jak wynikało z tekstu na mailu promocyjnym..
Przy okazji odnalazłem dawno zapomnane konto z unikatowym skilem i rozsądnymi atrybutami. Chyba nawet je pohoduję :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej