Eve Online > Total Noob Questions

totalny noob

<< < (2/7) > >>

ivil:

--- Cytat: Xarthias w Czerwiec 15, 2008, 19:22:17 --- do misji także nie są ostatni...

--- Koniec cytatu ---

Obawiam sie ze do misji akurat są ostatni a przynajmniej do lv4
Ich statki zazwyczaj mają problem albo z zasięgiem, albo z trackingiem
Nie wydaje mi sie aby matarskie BS'y mogły być równie skuteczne co:
Raven (caldari)
Dominix/Megathron (gallente)
Apoc/Abaddon (amarr)

No i maja najgorszego maraudera.
Przynajmniej moim zdaniem.

Captain:

--- Cytat: Patrick radz w Czerwiec 15, 2008, 18:59:50 ---a jezeli bym chcial kozacko wygladac i wymiatac ,te działka fajnie wygladaja czy z dupy xD?
 wlasnie na poczatku misje robic a potem pvp jak juz bedzie dobry fit
http://pl.youtube.com/watch?v=M75xfLlPcIc&feature=related
te zołte kulki to tez sa torpedy ?

--- Koniec cytatu ---

Te żółte kulki to też torpedy  :)
A pvp jak będziesz miał cruza (1-2 tygodnie gry) można zaczynać na początku dużo wdupisz, ale w końcu sie nauczysz mordować   >:D Dobrze też znaleźć jakiegoś dobrego korpa to Cie nauczą co i jak  :P
Na początku skilluj skille z zakładki learning (market --> browse --> skills --> learning) zrób wszystkie na 4 przeplatając ze skillami na broń, statki, bo samymi learnami to sie zanudzisz. Zwiększają Ci one atrybuty przez co szybciej uczysz sie innych skilli.

Statek na początek to fregata dla matarów rifter i możesz robić misje lvl 1, dobrze jest sie przesiąść szybko na destroyera ( thrahser ) wtedy szybciej i przyjemniej misje lecą :). Później skillujesz cruisera --> battlecruisera i bs do misji albo statki t2 do pvp w których matarzy wymiatają  ;) Radziłbym jednak bs'a z tym, że żeby dobrze! tym latać trzeba kupe skilli, ale bs to podstawa i kiedys trzeba zrobić  :)

abadel:
kompletnie juz nie wiem livil mowi ze do dupy ten mowi ze dobzi :/

Captain:

--- Cytat: Patrick radz w Czerwiec 15, 2008, 20:03:53 ---kompletnie juz nie wiem livil mowi ze do dupy ten mowi ze dobzi :/

--- Koniec cytatu ---

Maelstormem (bs matarski) idzie robić lvl4, ale po mojemu też caldari, amarzy i gallente maja lepsze bsy do misji.

ivil:
W eve zazwyczaj ludzie skillują nie tyle całe rasy co statki.
Bardzo trudno komuś doradzić co ma skillować aby bylo dobrze.
Jesli chcesz "kozacko wyglądać" to powinieneś wybrać Amarr bo lasery maja na prawdę świetną animację
Jeśli chcesz przechodzić przez misje jak kapusta przez stara i niska babę to caldari podobno są królami PvE
Matari najlepiej się sprawdzają w PvP zarówno w małych gangach jak i we flotach
Pewnym kompromisem pomiędzy PvP a PvE moim zdaniem są gallente

Prawda jest taka że nikt ci nie doradzi co najlepiej wybrać bo to jest niemożliwe w tej grze, wszystkie odczucia są subiektywne i zależą od preferencji gracza.
Wybierz sobie dobre atrybuty dla postaci i poźniej najwyżej sobie wybierzesz co ci najbardziej odpowiada - lepszej wskazówki raczej nie dostaniesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej