Eve Online > Dyskusje ogólne
Ile gra casual player a ile nałogowiec? :)
litestep:
Nałogowca można poznać po tym w ile sekund od powrotu do domu ma włączony komputer i EvE. A tekst Baza pikny :)
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Dormio w Marzec 06, 2009, 09:15:19 ---Chyba miałeś na myśli otoczenie. :D ;D
--- Koniec cytatu ---
Miałem na myśli: kiedy gracze dorosną i zostaną rodzicami. Wymiana pokoleń.
Dormio:
Wypraszam sobie :D
Jestem dorosłą osobą, mam dwójkę dzieci (córka ma 9 lat), mam rodziców, którzy uwielbiają grać w gry (moja mama wczoraj do 2 w nocy pykała w Chuzzle ;D). Myślę, że takich jak ja jest mnóstwo.
Dlatego uważam, że jednak miałeś na myśli otoczenie, a nie siebie i swoją rodzinę.
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Dormio w Marzec 06, 2009, 11:21:02 ---Wypraszam sobie :D
Jestem dorosłą osobą, mam dwójkę dzieci (córka ma 9 lat), mam rodziców, którzy uwielbiają grać w gry (moja mama wczoraj do 2 w nocy pykała w Chuzzle ;D). Myślę, że takich jak ja jest mnóstwo.
--- Koniec cytatu ---
Moja mama też gra czasami (w Kulki pod Linuksem) ale jakoś nie widzę jej w EVE. WoW czy innym MMO.
--- Cytuj ---Dlatego uważam, że jednak miałeś na myśli otoczenie, a nie siebie i swoją rodzinę.
--- Koniec cytatu ---
Wobec siły takich argumentów wypada mi tylko skapitulować i przyznać, że wiesz lepiej co miałem na myśli.
Straszny:
Archen.. ja mam dwoje dzieci, w tym jedno DOROSŁE ;) . Gram w EVE bo mam dużo czasu, firma ustawiona, dzieci w sumie wychowane, żona hobby (w miare) akceptuje. Dużo bufonów to dorośli ludzie w okolicach 25-40 lat (a paru więcej).
Więc nie do końca jest tak jak mówisz.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej