Eve Online > Dyskusje ogólne

Ceny GTC ida w góre i nie tylko?

<< < (7/11) > >>

Ellaine:
Nie jest chyba jednoznacznie napisane w EULA że nie można używać proxy do łączenia się z ich stronami albo że proxy ma być na tym samym kontynencie.

A ja nie chce zeby czyjes dane logowania byly przechwycone na jakims proxy i zeby potem mowil "na centrali mi poradzili" :)
Ireul

Płaciłem kartą na początku i płaciłem euro.
Potem płaciłem GTC.
Potem przez proxy płaciłem dolarami.

Ale gdybym był CCP to bym to poprawił, mam wpisaną Polskę w ustawieniach konta, Używałem polskiej karty. Nie jest trudno zorientować się że jestem Europejskim płatnikiem nawet jeśli łączę się z urugwaju.

Wolver:

--- Cytat: Albi w Maj 28, 2008, 09:39:55 ---Ale gdybym był CCP to bym to poprawił, mam wpisaną Polskę w ustawieniach konta, Używałem polskiej karty. Nie jest trudno zorientować się że jestem Europejskim płatnikiem nawet jeśli łączę się z urugwaju.

--- Koniec cytatu ---

Konsekwencja (czy też jej brak) zagranicznych firm względem polskich użytkowników jest zawsze nieco dezorientująca. Np. taki Microsoft reklamuje i sprzedaje u nas konsole i gry z usługami XBOX Live i Games For Windows Live, które są niedostępne w Polsce. Dlatego na swoim koncie XBL mam wpisany adres Biblioteki Kongresu USA :).

Dormio:

--- Cytuj ---Prosze nie pytac o takie sprawy publicznie. Ostrzegam ze usune z centrali wszelkie odpowiedzi merytoryczne na to pytanie.
Nie chce aby na forum znajdowaly sie potencjalnie niebezpieczne dla uzytkownikow konta eve informacje.
Ireul
--- Koniec cytatu ---
Drogi i kochany przez wszystkich adminie uginający się pod ciężarem syzyfowej pracy na tym forum... no ale nie o tym chciałem tak naprawdę... w skrócie - nie napisałem, że proszę o podanie publiczne informacji o proxy i owszem - przyznaję (wstyd mi - naprawdę uwierz), mogłem zapytać na priv. Wyrażając tę skruchę tym samym obiecuję poprawę - to był przedostatni raz  ;D 8)

niechże :D
Ireul

Goomich:
I tak bym nie powiedział. To było 2 lata temu i po prostu nie pamiętam.  >:D

Banebitch:
Tak btw, gdzieś mi się niedawno przewinęła lista sklepow z GTC "z ręki" CCP, byl tam jeden czy 2 polskie, czy ma ktoś może na nie namiary? Pytam ponieważ Forum na Eve-O leży jak po upojnej nocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej