Eve Online > Wsparcie techniczne
EvE na pendrive
MightyBaz:
wlasnie zmieniam providera i nie mam neta :(
ktos rzucil mi info ze mozna odpalac eve na pendrive - szczegolnie jak jest jakas korporacyjna polityka bezpieczenstwa z instalowaniem aplikacji bez zgody admina. Nie mam pojecia czy tak mozna , wiec pytanko mam - da sie? jakies szczegoly mile widziane
Wolver:
Zero problemów, tylko zdecydowanie warto mieć pendrive z tych szybszych. Jakieś PQI za 30zł czy nawet Data Traveller Kingstona mają ciekawe pojemności, ale śmieszne transfery.
Cała sztuka sprowadza się do skopiowania katalogu evki na pendrive. Jak chce się uniknąć kłopotu z cache i śmieceniem na obcych kompach, trzeba odpalać przez skrót LUA OFF.
MightyBaz:
jaks sugerowana pojemnosc pena?
Wolver:
Tyle ile zajmuje ci klient evki (classic lub premium) plus paręset MB dla bezpieczeństwa :).
Z ciekawych (szybkich) mogę polecić, OCZ Rally2 Turbo i OCZ ATV (zwłaszcza II), Corsair Flash Voyager GT oraz PDP Patriot xPorter. Sam mam oba modele OCZ oraz Patriota i jestem zadowolony. Kupowanie gigantycznych pendrive'ów za grosze, żeby potem przegrywać dane 30 minut, to paranoja.
Trybiq:
2GB pendrive powinien wystarczyć, oczywiscie im wiekszy tym lepszy ale 2 to minimum. Potwierdzam że to działa , a najzabewniejsze jest pendrive+blueconnect i grasz w pociągu lub pksie :smiley6600:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej