Eve Online > Total Noob Questions
Total Noob Questions: Misje
karol66:
Ja myslalem o tym, zeby na tanku zainstalowac tractor, wleciec w misje indykiem i wyrzucic large secure cont. wypelniony bateryjkami i ciagnac to ze soba przekladajac bustery z pojemnika do cargo jak sie beda tankowi konczyly.
Bo juz teraz na niektorych misjach trza sie wywarpowac po zaopatrzenie a powroty to czesto warp w srodek spawnu i kolejny masowy dmg.
MKoll:
--- Cytat: Radoslaw Karolak w Kwiecień 08, 2008, 19:10:51 ---Bo juz teraz na niektorych misjach trza sie wywarpowac
--- Koniec cytatu ---
Skille na tank T2 (a docelowo perfect) i potem stopniowe inwestycje w coraz lepszy sprzęt i misje praktycznie robią się same :).
karol66:
--- Cytat: Oam Mkoll w Kwiecień 08, 2008, 22:05:54 ---Skille na tank T2 (a docelowo perfect)
--- Koniec cytatu ---
A ze tak spytam inteligentnie: jakie to sa skile na tankowanie? :)
Tzn poza skilami do lepszych naprawiaczek i hardenerow.
MKoll:
W wypadku armor tanka skille na reperki, hull upgrades, armor compensation no i nieuchronnie cap. Shield tank to shield capacity, regen, shield upgrades, capacitor i tactical.
Xarthias:
Posty dotyczące misji wydzieliłem do osobnego wątku, bo są tu rady na tyle cenne, że szkoda by było, gdyby się zagubiły w natłoku informacji w TNQ 3.
Pytanie z innej mańki, a myślę że sporo misjonarzy chciałoby to wiedzieć.
Czy da się wyskanować misjonarza w deadspace? Po którymś z patchy (rev 2+?) straszne płacze były, że zmniejszono szansę (siłę sygnału) i jest to obecnie prawie niemożliwe. Nie bardzo chce mi się testować, ale może ktoś ma dokładniejsze info i sie podzieli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej