Informacje > Centrala - uwagi i propozycje
Jak zaktywizować użytkowników Centrali
MightyBaz:
zrobić konkurs na:
- best pvp PL ( max kili solo)
Doom:
To chyba Straszny wygra. Chyba że liczenie było by od teraz przez jakis czas...
Straszny:
--- Cytat: Mighty Baz w Czerwiec 10, 2009, 07:45:51 ---zrobić konkurs na:
- best pvp PL ( max kili solo)
--- Koniec cytatu ---
to ja sie zgłaszam akces bo totalnie uwielbiam solo pvp w EVE.
http://www.bu-fu.org/kb/?a=corp_detail&crp_id=6326&view=pilot_solo O0
(w tych statach nie ma zadnych niby-kills, czyli jajek, shuttli czy noobshipow)
edit:
moze być i od teraz, w Delve to żaden problem :laugh:
Ellaine:
Ja bym chciał zrobić Wielki Wyścig.
Odbywałby się na zasadzie lotu między checkpointami. W checkpoincie stoją anchorowane, zahaslowane kontenery z bookmarkami do następnego checkpointa i hasłem docelowego kontenera.
Przy każdym checkpoincie stałby zacloakowany sędzia którego zadanie to frapsowanie ciekawszych momentów oraz wkładanie do puszek nowych BMek.
* Lecimy dowolnym statkiem, może być shuttle, może być carrier. Zapewne popularne będą recony, coverty, cepy.
* Można zabijać innych uczestników, ale trzeba to robić bez pomocy osób spoza wyścigu.
* Można po śmierci wsiąść w nowy statek i lecieć dalej.
* Można kampić checkpointy, bramy, stawiać banie, walić smarami, cokolwiek. Należy to jednak robić własnoręcznie.
* Można przekazywać hasła do puszek i namiary innym uczestnikom wyścigu (będą oni jednak musieli zapewne użyć probek żeby znaleźć SS z puszkami).
* Można używać jump bridgy, tytanów, blackopsów, jumpclonów i innych środków szybkiego transportu.
Dyskwalifikacja za:
-zabicie sędziego
-zabicie uczestnika przy pomocy gangu ludzi nie uczestniczących w wyścigu (sprawdzane przez KB).
-zabicie uczestnika przez Twoich korpowiczów.
-rozwalenie puchy
-smackowanie sędziego na localu
Nie ma dyskwalifikacji za zabicie uczestnika przez ludzi z Twojego sojuszu, powerblocku, zaprzyjaźnionych korpów etc. To po prostu nie da się sprawdzić czy to spisek uczestnika czy nie.
W razie patowych sytuacji w stylu ciężkie zakampienie checkpointa przez lokalne siły, wymyślenie sensownego rozwiązania jest w rękach sędziów.
Wyścig odbywałby się po 0.0, szczególnie po frontach wojen i terenach sojuszy z różnych bloków, żeby każdy miał szanse lecieć przez teren wroga. Sędziowie powinni raczej należeć do lokalnych sił.
Zaletą takiego wyścigu jest to że może w nim uczestniczyć każdy kto umie latać shutlem a po drodze może się zdarzyć wiele emocjonujących rzeczy (choć nie jest gwarantowane że ktokolwiek ukończy wyścig).
Hastrabull:
^ to ^ mi sie podoba!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej