Informacje > Centrala - uwagi i propozycje

Jak zaktywizować użytkowników Centrali

<< < (6/8) > >>

Xarthias:
Losów jest na razie za nieco ponad 50kk. Coś tam się kaszani lekko z wyświetlaniem, ważne że dobrze oblicza wygraną :P

Soulscream:

--- Cytat: Aeon Horax w Czerwiec 08, 2009, 20:43:51 ---Jak taki Soul wypije pol litra ze Strasznym to zaraz aktywnosc i atmosfera sie poprawi na forum ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie pijam, co najwyzej mleko :3.

--- Cytat: Khobba w Czerwiec 08, 2009, 21:26:55 ---Albo... mam kumpla, który może mi wypożyczyć sprzęt do paintballu z dużą zniżką (W-wa i okolice)  >:D

--- Koniec cytatu ---

Mam swoj  :angel:.

Hastrabull:

--- Cytat: JimmyBrownie w Czerwiec 09, 2009, 02:59:34 ---Hm..w tej chwili jakoś sie nie dolicza - chyba że cie nie do końca rozumiem :)
Imo to ma działac tak, że każdy los dodawany jest do puli minus profit dla centrali na nagrody x% I'm right? O0 w tej chwili wyświetla równo 100kk a losów jest za ponad 100kk...;]

--- Koniec cytatu ---

Aktualnie jest 527 losow kupionych. jeden los to 100 000 ISK. W sumie daje to 527 * 100000 czyli troszke ponad 50m.

@Xart,
co sie nie wyswietla poprawnie?

Xarthias:

--- Cytat: Hastrabull w Czerwiec 09, 2009, 09:43:22 ---@Xart,
co sie nie wyswietla poprawnie?

--- Koniec cytatu ---
Nic już, byłem przed porannym zastrzykiem kofeiny :P

Doom:
przyszło mi do głowy jak przeczytałem post otwierający wątek
http://www.eve-centrala.pl/forum/index.php?topic=6749.msg97340;topicseen#new
Konkurs na konkretnie spisaną historię korpa / sojuszu, nie musi być obiektywna, ale musi być względnie dokładna (przynajmniej jeśli chodzi o ważne wydarzenia i ewentualne ich tło na szerszej scenie). Z złażenia konkurs raczej dla starszych centralowców, ale młodzi przynajmniej dostaną z tego kozysść w postaci poznania kawałka historii jaka miała miejsce w eve po pare lat w stecz i moze łatwiej bedzie zrozumieć im o co kaman jak scary czy gosti zaczynają rzucać w siebie czymś na co mówią MAX, jakim cudem i po jaką cholerę bufu stworzyło jednokorporacyjny sojusz który dorobił się tytka w liczbie mnogiej itd, itd

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej