Eve Online > Wsparcie techniczne

Ventrllo....

(1/3) > >>

bluszczolina:
mam problem :( <znowu> tym razem z ventem... kiedy wchodze na niego i wlaczam eve czy cokolwiek innego zaczyam trzeszczac < kazdy kto uzya venta to wie o jakie to trzesczenie i jakie to jest wkurzajace> no i tu zaczyna sie problem bo na vencie musze siedziec a nie chce siedziec i nic nie robic tylko sluchac....  ma ktos na to rozwiazanie?

LosBekoczoS:
Troszke mało precyzyjnie piszesz ale:

- sprawdz czy masz push to talk - na jakiegos butona a nie voice activation

- wiem ze kiedys z ventem była jazda jak w kompie byla karta tv.

Fedajkin:
Teraz cosik poprawili i TV nie ma nic do rzeczy, bardziej stawiałbym na nieprecyzyjne zestrojenie ustawiń venta lub popsuty mikrofon... lub (ja lama, nie śmiać się, tak zrobiłem) wpięty mikrofon pod wyjście głośnikowe.

bluszczolina:
nie nie nie nie :P wiem koslawo pisze juz się poprawiam ale do rzeczy:
mam na przycisk, mikrofon mi dziala bardzo dobrze, mam go dobrze podlaczony i dziala dobrze przez chwile potem odpalam gre czy cokolwiek innego i  juz czyna trzeszczec.... wtedy albo musze setup i test mikrofonu i przestje albo zalogwac i i wlogowac jeszcze raz ale by to zoribc musze minimalizowac gre co jest malo bezpieczne bo potem moge zlapac laga a to kazdy wie jak moze sie w eve skonczyc.

Tomash Kovahlsky:
sprawdz co jest zrodlem dzwieku nagrywanego: Direct Sound, czy karta? i co masz w Windozie ustawione jako zrodlo nagrywania - mixer czy mikrofon. (Ja mam chyba Direct Sound i Mikrofon i u mnie jest OK)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej