Eve Online > Wsparcie techniczne
Koniec problemów z UPC?
Raan Kern:
Też mam znowu problemy z EVE od paru dni.
Póki co zrzucałem winę na niewydolność swojego WLANa po dołożeniu drugiego kompa (właśnie parę dni temu), a nie na UPC.
Czy ktoś jeszcze ma znowu problemy z UPC?
Xarthias:
W ciągu ostatniego tygodnia, poza jednorazową awarią, kiedy netu w ogóle nie miałem, to jest ok. Siedzę po parę godzin i nie mam żadnych problemów.
Venec:
--- Cytat: majama w Kwiecień 12, 2008, 23:27:16 ---Mi sie zepsuło na nowo, od dwoch dni rozłaczenia co kilka minut w porywach do godziny, a dzisiaj to juz calkiem stracilem mozliwosc logowania na serwer. Jako ze tak samo jest przez tunel jak i bezpośrednio to znaczy ze chyba cos u mnie w bloku siec jest zwalona.
--- Koniec cytatu ---
U mnie tak samo. TUUUUNEL WELCOOOOME TOOOO:D
Diabl0:
Jak do tej pory bez problemów. Podajcie może miasta/dzielnice - może to jakieś miejscowe problemy?
Btw - w zeszłą środę przyszło mi pismo przyznające 20% zniżki rekompensaty za 3 miesiące w których występował problem :). Może to i grosze, ale zawsze komuś źle to będzie wyglądało w statystykach i następnym razem bardziej poważnie potraktuje problem nie czekając 3 miesiące :)
majama:
Ja jestem w Szczecinie, polaczenie przez bezposrednie UPC jest ciagle problemem, korzystam z tunelu. Wiem że ludzie w innych miastach moga mieć inne trasy do serwera EVE. U mnie na UPC ciągle nie można sie zalogowac, wogóle bardzo dlugo sie czeka na samo wykrycie serwera (status unknown jest do konca ale w po kilku minutach juz przyjmuje login i haslo a w koncu i tak na zalogowanie do gry sie nie mozna doczekac).
29-06-2008 edit:
od jakichs 3 tygodnie nie ma problemow zadnych i dziala tak jak rok wczesniej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej