Eve Online > Przedpokój

Straszny

(1/2) > >>

Straszny:
Witam

Nickname: Straszny  (inne nicki : Scary i ScarymanPL)
Nacja: Matar
Korporacja: BUFU

maniak PVP z lekkim adhd  (więc do BUFU jak znalazł :D) , wcześniej spędziłem pare lat w grach typu ogame i X-wars.

Vermian:
Hehe, witam autora taktyki lowpointera w X-Wars :) . Dlugo w X-wars nie zabawilem (zbyt wymagajaca czasowo gra), ale wbilo mi sie w pamiec ze byles sporym autorytetem, ktory dobrze rozgryzl gre i byl kreatywny w wykorzystywaniu jej mechaniki. Zdolnosc kombinowania na pewno Ci sie przyda (albo juz przydaje) w EvE.

Powodzenia :) .

Straszny:

--- Cytat: Vermian w Marzec 06, 2008, 17:55:21 ---Hehe, witam autora taktyki lowpointera w X-Wars :) . Dlugo w X-wars nie zabawilem (zbyt wymagajaca czasowo gra), ale wbilo mi sie w pamiec ze byles sporym autorytetem, ktory dobrze rozgryzl gre i byl kreatywny w wykorzystywaniu jej mechaniki. Zdolnosc kombinowania na pewno Ci sie przyda (albo juz przydaje) w EvE.

Powodzenia :) .

--- Koniec cytatu ---

witam, dzięki za słowa uznania.

faktycznie - grałem 3 lata  lata jako dowódca liczącego sie sojuszu pro-graczy, samych piratów :P (więc BuFu pasuje mi idealnie tutaj) na serwerach COM - IN4 Pirates, czasem grałem z Polakami na naszym polskim serwerze.

do EVE przeszedłem przez znudzienie tamtymi grami (wogole web-mmo mi sie troche przejadło), bez porównania lepszy support, i niesamowita adrenalina w pvp jaką ta gra generuje.

Straszny:

--- Cytat: Ireul Taar w Marzec 06, 2008, 18:13:18 ---160+ killi i jeszcze adrenalina? zazdroszcze :(
witaj na centrali.

--- Koniec cytatu ---

aha, nie wiem co w niej jest ale szczególnie przy solo-killach ciągle mam pikawe serducha z radosci dorwanego celu , moze mniejszą teraz niż na początku...  ale niewiele mniejszą ;) - w końcu gram krótko jeszcze...

Voulture:
Witamy na forum :)
Tutaj w ogole spora ekipa z ogejma (z navufielda tez), tyle, ze to taki maly temat tabu - gra na O itd. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej