Eve Online > Market

[WTB] Usługi misjonarza

<< < (3/6) > >>

LosBekoczoS:
Erm 9.8 do minmatar republic fleet 7.0 do minmatar republic jedno queszczyn teges no hym ja wczoraj pierwsza misje od 6 miesiecy zrobilem jesli nawet nie wiecej.... czekam na pm z informacjami jaka zaplata to moze sie "poswiece" :D

Sotharr:

--- Cytat: LosBekoczoS w Styczeń 24, 2008, 11:37:04 ---Erm 9.8 do minmatar republic fleet 7.0 do minmatar republic jedno queszczyn teges no hym ja wczoraj pierwsza misje od 6 miesiecy zrobilem jesli nawet nie wiecej.... czekam na pm z informacjami jaka zaplata to moze sie "poswiece" :D

--- Koniec cytatu ---

Moja oferta jest już nieaktualna, dziękuję za zainteresowanie. Możesz dogadać się z Tomashem. :)

SetTh:
Chyba należy pamiętać o jednym szczególiku: stand korpa jest średnią standingów memberów (przynajmniej tak było przez trinity i nie zauważyłem, żeby sie zmieniło).
Jeśli więc ktoś chce zamówić taką usługę to albo z chwilą wstąpienia misjonarza sam usunie swoje alty z korpa (na czas podbijania standingu) albo niech zapomni o osiągnięciu >+5.0 (no chyba że ma w korpie tylko jednego alta i że znajdzie kogoś, kto ma +10 do frakcji - a to juz raczej ciężko będzie).

Jeśli chodzi o storyline: misje important powodują podbicie standingu korpa (po DT). Klepanie zwykłych misji (raz naklepałem ok 21 w ciągu 2 dni) jakoś nie spowodowało wzrostu satndingu mojego alt-korpa; dopiero gdy skończyłem importanta, to po najbliższym DT (trzeciego dnia) standing skoczył. Potem znowu sobie stał... i dopiero kolejny important spowodował kolejny wzrost standingu korpa.
Dziwnym trafem stand korpa bardzo szybko spadł gdy drugi alt dołączył do korpa (mimo, że żadnych misji wtedy nie robiłem). Faktycznie jednak raz postawiony POS może sobie stać w systemie >5.0 nawet jeżeli potem standing korp<->frakcja spadnie poniżej 5.0 (sprawdzone tydzień temu).

Za co się płaci misjonarzowi?
1) za fatygę - zarobek na misji (nawet u agenta lev4) jest najoględniej mówiąc średni (1,5mil +bounty za piratów w ciągu pół godziny???). Misje u niższych agentów są szybsze, ale zarobek - groszowy (i szybko mózg się lasuje gdy mając dłuższy staż w evce czowiek klepie freje/delivery w empire). Trzeba pamiętać, że importanty zdarzają się raz na 15 zwykłych misji (16!!! (Ireul)) (pod warunkiem, że wszystkie zwykłe zrobiono w tym samym npc-korpie);
2) misjionarz musi mieć odpowiedni standing do frakcji (żeby wspomóc alt-korpa) - ten standing to efekt dlugiego dłubania się w misjach - płaci sie za "kwalifikacje";
3) "trzycyfrowa suma w milionach" - do dość po bożemu policzone:) w zależności od wysokości docelowego standingu mogę sie podjąć Matar/Gal (powiedzmy 200 za +5.0)  ;)

ArchenTheGreat:

--- Cytat: SetTh w Styczeń 24, 2008, 13:04:05 ---Chyba należy pamiętać o jednym szczególiku: stand korpa jest średnią standingów memberów (przynajmniej tak było przez trinity i nie zauważyłem, żeby sie zmieniło).

--- Koniec cytatu ---

O ile masz jakiekolwiek standingi (choćby zerowe). Jeśli jednak nie miałeś z daną frakcją żadnego kontaktu to nie masz standingów (nawet zerowych) i nie wliczasz się do średniej.

Zbulu:

--- Cytat: SetTh w Styczeń 24, 2008, 13:04:05 ---1) za fatygę - zarobek na misji (nawet u agenta lev4) jest najoględniej mówiąc średni (1,5mil +bounty za piratów w ciągu pół godziny???). Misje u niższych agentów są szybsze, ale zarobek - groszowy (i szybko mózg się lasuje gdy mając dłuższy staż w evce czowiek klepie freje/delivery w empire). Trzeba pamiętać, że importanty zdarzają się raz na 15 zwykłych misji (16!!! (Ireul)) (pod warunkiem, że wszystkie zwykłe zrobiono w tym samym npc-korpie);

--- Koniec cytatu ---
To chyba nie do końca tak nie trzeba robić zwykłych misji w tym samym NPC corpie aby otrzymać storyline wystarczy że będą to agenci z tej samej frakcji/rasy corpy mogą być różne ważne natomiast jest aby lvl agentów był ten sam ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej