Eve Online > Market

[WTB] Usługi misjonarza

(1/6) > >>

Sotharr:
Szukam misjonarza, który zechce na parę dni przyłączyć się do mojego altkorpa i wykona w tym czasie kilka misji, w tym co najmniej jedną storyline.

Warunki:
- wymagany standing z Minmatar Republic 5 lub więcej
- chęć wykonania kilku misji dla dowolnego korpa z Minmatar Republic + 1 misja storyline
- względna aktywność (misje powinny być wykonane w miarę szybko)

Korzyści:
- dwucyfrowa zapłata w milionach isk do negocjacji
- podatek korpowy wynosi 0%, więc cały zysk z misji wędruje do wykonawcy
- brak dodatkowych wymagań korpowych

tl;dr: Wystarczy przyłączyć się do korpa, wykonać kilka misji, odczekać kilka dni, zgarnąć zapłatę i wyjść z korpa.

Chętni mogą kontaktować się ze mną na forum lub w grze.

Tomash Kovahlsky:
Hmm... gdyby Ci sie udalo kogos takiego znalezc, to ja bym potem rowniez proprosil te osobe o kontakt, w identycznym celu dla mojego alt-korpa :D

termos:
Gdyby udało ci się kogoś takiego znaleźć to zapłata powinna być trzycyfrowa, w milionach oczywiście

Ellaine:
Za kilka misji?
Ostatnio zafundowalem 3cyfrowa nagrode za wyklepanie standa na JC dla korporacji. Na misjach sie zarabia z natury, a to jest dodatkowy bonus za poswiecenie klepania misji w konkretnym korpie NPC / przeniesienie sie do konkretnego korpa graczowego.

termos:
Przecież nie chodzi tutaj o zrobienie kilku misji ale o podniesienie standa powyżej 5, w zamierzeniu jak sie domyślam tylko po to aby można było w Minmatar Space postawić wieżę. Nie płacisz za robienie misji ale za standa i taki jest cennik ( no mniej więcej taki )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej