Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z eve
Cymantes:
Mam dziwny problem z klientem eve. Otóz po włączeniu, klient działa, wszystko ok....... Tylko nie mogę wpisać ani loginu, ani hasła. Po prostu nie mogę niczego wpisać! Jakbym nie miał klawiatury! Mysz działa w samym eve, co śmieszniejsze, mogę skrótem alt+tab zminimalizować eve........... Ale w samym eve nie mogę NIC na klawiaturze zrobić. Zastanawiam sie o co może chodzić........ Kiedyś grałem już w eve, po wyjściu revelations 2, i nigdy nie miałem takich problemów. Tak jakby klawiatura nie działała w kliencie eve? Samą klawiatruę zmieniłem dosyć niedawno, ale wątpie żeby to było coś z klawiaturą bo nigdy nie miałem z nią takich problemów. Wie ktoś o co może chodzić?
misao:
mi sie tak czxasem robi, ale CTRL=ALt=Del i restart eve pomaga
Cymantes:
Najwyraźniej mam pecha do tej gry, ale próbowałem już wszystkiego i klawiatura nie chce działać. Wątpie żeby to byla wina klawiatury bo poza eve zawsze działa, trudno to tłumaczyć winą ze strony eve z tego samego powodu......... Chociaż może się nie znam. Zauważyłem, że klawisze takie jak strzałki czy delete działają - za to nie działają wszystkie te, które odpowiadają za wpisywanie jakichkolwiek znaków (!!!). Już nie mam pomysu czego spróbować................. Napewno grać się tak nie da, a zagrałbym z checią.
Ellaine:
Sprobuj:
-skopiowac i wkleic sobie usera i haslo. Potem moze bedzie dzialac ok
-przelaczyc sie na tryb okienkowy lub odwrotnie
-wylaczyc programy ktore chodza w tle
-przeskanowac komputer na wirusy i trojany (moze jakis keylogger zle dziala ;)
-przed rozpoczaciem pisania kliknac w okienko w ktore trzeba wpisywac
Xarthias:
Ktoś już pisał o problemie z klawiaturą i jego rozwiązaniem, tylko znaleźć tego nie mogę. Chyba coś z Kasperskim było czy coś....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej