Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[HUSAR] news
MightyBaz:
Dzisiaj nad ranem, udalo nam sie w koncu dopasc terrorystow z UNITED LEGION, maly 9 osobowy roaming gang, przemieszczajacy sie z 9UY4-H do SV5-8N i napadajacy na rattujacych obywateli HOLY EMPIRE. Kara byla surowa , zniszczono okrety wszystkich terrorystow, eksplozje podow zarejestrowano i nastepnie puszczono w lokalnej sieci informacyjnej wraz z wywiadem z dowodca 10 osobowego squadu antyterrorystycznego.
AMARR VICTOR !!
NurAbSal:
Ojej... z tym rzeźnikiem to niezupełnie tak... samodzielnie dużo nie namordowałem, ale crusie mi dała takiego zarąbistego warp-in spota, że zwarpowałem się mamuśką w sam środek bloba przeciwnika i odpaliłem smartbomby... Strat im dużych nie zdałem (kilka killmaili tylko), ale chłopaki zaczęli rozlatywać się we wszystkich kierunkach, byle dalej ode mnie i to chyba trochę zrąbało im dyscyplinę podczas walki...
Ale rzeźnia była niezła... :D
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 12, 2008, 17:12:16 ---heroiczna postawa NuraBSala
--- Koniec cytatu ---
Zaraz tam heroiczna. Z opisu bitwy wnoszę, że raczej nie miało mu co zagrozić.
Gdyby ktoś chciał poznać opnię drugiej strony to polecam post Jade Constantine.
MightyBaz:
znamy , znamy...btw opisy sa fabularyzowane, coby nie byly nudnawe...
ArchenTheGreat:
--- Cytat: Mighty Baz w Styczeń 14, 2008, 09:56:17 ---znamy , znamy...btw opisy sa fabularyzowane, coby nie byly nudnawe...
--- Koniec cytatu ---
Dzięki czemu czytało mi się je z przyjemnością. Podobnie zresztą jak opisy Hardina. Szkoda tylko, że Wasze KB są tajne. Byłby pełniejszy obraz sytuacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej